kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Czy Wam też zdarza się słyszeć taki śmieszny dźwięk kliknięcia dochodzący z brzuszka, kiedy dziecko się rusza?
Może smartfona odblokowuje ? tak zdarza się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy Wam też zdarza się słyszeć taki śmieszny dźwięk kliknięcia dochodzący z brzuszka, kiedy dziecko się rusza?
Taaa... ja zawsze jak zachowam się wobec kogoś niezasłużenie zbyt chamsko to potem to przeżywam przez kilka... tygodni jak nie miesięcy...
Ale ludzie teraz w ogóle są mało empatyczni :/
No ale chociaż jak ktoś kupi to nie pogardzę hehe. Do romantycznej kolacji jak znalazłTo wino bez alko jest okropne. Probowalam kilka roznych: ze sklepu z winami, z Piotra i Pawla. Beznadziejne. Szkoda kasy. To juz lepiej dotrwac do terminu i potem wypic cos fajnego nawet jak w aptecznej ilosci . Dziewczyny pisaly od kiedy przy kp mozna sobie pozwolic na kieliszek czy pol.
Ja rodziłam 7lat temu na Madalińskiego I milo wspominam.polozne naprawdę spoko były. Poród z oksytocyna ale znieczulenie też poszło w ruch.Wiesz co chyba Madalińskiego. Rodziłam tam 8 lat temu i było okej jak na tamte czasy. A mam najbliżej domu i jak będę rodzić jak ostatnim razem to będą mnie wieźć byle bliżej. Oby nie na Wołowską.
To mówisz że spotykamy się tam w tym rokuJa rodziłam 7lat temu na Madalińskiego I milo wspominam.polozne naprawdę spoko były. Poród z oksytocyna ale znieczulenie też poszło w ruch.
To mówisz że spotykamy się tam w tym roku
Z brzucha jedyne dźwięki jakie do mnie dochodzą to pracujące jelita.
Wreszcie złożyłam DOBRY START przez Emp@tia.pl
A to 500+ wolałabym na WSZYSTKIE 3 we wrześniu a nie wiem te aktualne do kiedy sa? Do września? Bo mnie najwygodniej byłoby o wszystkie świadczenia po urodzeniu Mikiego składać.Ja jakoś po 10. Szkoda ze nie przed bo by 25 był już. I na 500+tez
W Warszawie podobno taki nawał że wypłaty dopiero w październiku tego DS (300+)Ja jakoś po 10. Szkoda ze nie przed bo by 25 był już. I na 500+tez