Zbyszek daj kieliszekTo mi przypomniało jak siostra i szawgier się o minie spierali
Co siostra zaproponowała to on zbijał
Michal _trzy dni zdychał
I takie kwiatki
Nazwali syna Zbyszek....
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zbyszek daj kieliszekTo mi przypomniało jak siostra i szawgier się o minie spierali
Michal _trzy dni zdychał
I takie kwiatki
Nazwali syna Zbyszek....
Nie oczekuj ode mnie niczego Mickiewiczowskiego dziśHmmmmm no coś na kształt ale myślałam bardziej wytwornie. Ale nie mogę się skupić aby coś nabazgrac.
Ten poród na plaży z Morsem czy innym Słoniem Morskim mi się skojarzył... może byćPołożniku bezbożniku - okropny osobniku , cóż za słowa jak gromy z ust Twych padają i nad morze wyjechać mi zabraniają ? „Porzuć swe plany niewiasto niebożę, toc to wkrótce stać się może ... urodzisz swe dziecię na nadmorskiej plazy , gdyż Ci się wyjazd na końcówce marzy „ @GoJ
To mi przypomniało jak siostra i szawgier się o minie spierali
Michal _trzy dni zdychał
I takie kwiatki
Nazwali syna Zbyszek....
No bo mnie to męczy strasznie z tym Michałem choć naprawdę nic do tego imienia nie mam...He he już kiedyś tak pisałaś. No Michał. Nie przeszło mi.
Ten poród na plaży z Morsem czy innym Słoniem Morskim mi się skojarzył... może być
Na foczkę????Ten poród na plaży z Morsem czy innym Słoniem Morskim mi się skojarzył... może być
A GoJ na to:
Żeby Pan wiedział że mi się marzy
Urodzić na naszej nadmorskiej plazy
Albo ciut dalej, we wielkim swiecie
Mogłabym nawet urodzić na Krecie
I moje dziecię tulone przez fale
Przez życie będzie płynąć wspaniale!