reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No ja waleniem nie byłam....ale na.. walina akurat napewno
Czcilam 33 urodziny akurat he he
Taki efekt

No ja tez się obawiam ze to na 100% trzeźwo nie było. Z wyliczeń owu wychodzi ze se w święta zrobiłam i nawet wiem ze mówiłam do mojego ze z tego seksa to syn będzie napewno [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nie żeby coś ale chyba wszystkie udaru słonecznego się nabawiłyśmy...

Serio. Ja nie wiem co mi jest. Drę się. Mam głupawe.
IMG_0923.JPG
coś mnie boli. Niewiem co. Mucha po mnie łazi.

Załączniki

• IMG_0923.JPG
    IMG_0923.JPG
    47,8 KB · Wyświetleń: 302
Hejka ale upał, odespalam popołudniu, wypad na giełdę udany sprzedałem wszystko no oprócz 3szt szarlotki ale to się nie liczy, zadowolona jestem na następny tydzień też jadę i powiem wam jak się czymś zajelam to czas lepiej płynie i nie marudzę tak wiecznie.....
Sorki ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić....

Jutro jadę do teściowej a we wtorek do mamusi na kawkę i w ogóle na Caly dzień basen dla dzieci nasyzkowany więc będzie relaks.....

Miłego wieczoru

No ja tez się obawiam ze to na 100% trzeźwo nie było. Z wyliczeń owu wychodzi ze se w święta zrobiłam i nawet wiem ze mówiłam do mojego ze z tego seksa to syn będzie napewno [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U Nas jakoś 22 między kapustą a lepieniem pierogów

reklama
Do góry