kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mam kroplówkę z magnezem. Powiem Wam w życiu mnie tak ręka nie bolała :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no to super to jeszcze 4 tygodnie przed Tobą, będę spokojna [emoji5] [emoji39]Chodzi Ci o ta , z która brałam sterydy? W 38 tyg. A sterydy miałam coś koło 30 tyg i od tamtej pory leżałam.
Tadam ! Sala dwuosobowa. Narazie sama. Klima. Cisza spokój
tylko ze z tamta miałam lepsza sytuacje z szyjka i do porodu zero skurczu nie poczułam będzie dobrze , jakby nie było to musi być dobrzeA no to super to jeszcze 4 tygodnie przed Tobą, będę spokojna [emoji5] [emoji39]
Nie no przesada.. to szpital czy wakacje allinclusive
No kuźwa NIENAWIDZĘ takich drzemek. Spanie z tłuczącym sercem na lękach i wstałam w gorszym stanie niż się kładłam. Niech spadnie jakiś deszcz czy coś bo się wykończę dziś... tak się źle czuję...
@kasiaczek89pl. Gratuluję postawy. Widzisz to ja nie wiedziałam że ty masz "skłonność" do wcześniejszych porodów.
Ja to znając życie urodzę po 12 września mimo szczerych chęci i marzeń o wcześniejszym rozwiązaniu. Wisi nade mną jeszcze info. z pietwszych badań genetycznych "brak zagrożenia przedwczesnym porodem" choć zależy co kurde kto ma na myśli mówiąc przedwczesny.
Synowie poszli na chałupy. Na osiedlu cisza. W domu cisza. Z wanny korzystać nie mogę póki co... I dochodzę do siebie po drzemce... Berbeć w brzuchu się rozpycha.
Duszno. Gorąc i ciśnienie niskie tzn. nie tylko moje ale i to atmosferyczne.Tak u Ciebie duszno ? Ja powiem Ci ze tez chciałabym żeby troszkę padało. Jakoś tak mi lepiej w taka pogodę i fajniej. No wiem menda jestem bo większość się cieszy z pogody.