reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
No jak mi się trafi "High need baby' to nie wiem czy będzie tak pięknieNie zaniedbasz. Taki maluch duuuużo śpi. I zależy od ciebie co w tym czasie zrobisz.
kasiaczek89pl
A nie lepiej nefrolog stricte?
Kurczę no nikt mi nie wspominał o nefrologu. Może u nas nie ma ? Dziecięcy jest .. no i tak narazie to najwyżej usg zrobi i popatrzy co i jak.
kasiaczek89pl
Kutwa. Powinnam tzn. przydałoby się jutro wstać przed 7 i iść na badania....
Ja chłopa rano ze sikami wysłałam ... krew tez se w końcu muszę zrobić ale zobaczę może jutro da skierowanie gin to będzie za friko
Też czasem śpią Kacper był taki to większość rzeczy z nim robiłam czasem gdy padałam na ryj kładłam go od ściany koło siebie i tak sobie ucinałam drzemkę no i też leżaczek bujaczek do łazienki czy kuchni jak mamusia miała "robotę" to syncio miał ją na oku i luzował. Gadałam do niego jak debil... ale już jako roczniak myślę dzięki temu sam dużo i ładnie mówił.No jak mi się trafi "High need baby' to nie wiem czy będzie tak pięknie
D
Deleted member 178444
Gość
Cudowne uzdrowienie. O 3 w nocy już nie miała gorączki (zmierzyłam, jak szłam siku), a rano pełna sił witalnych@StarAnia jak córka ? Chyba ze pisałaś a przeoczyłam
A ja byłam w labie rano i mnie zatkało
W kolejce ja, pani 80+ i jakaś pannica ok 20-30 lat. Pani starsza była pierwsza, ale chciała mnie przepuścić (na drzwiach wielki napis, że ciężarne poza kolejnością), więc mówię jej, że nie ma takiej opcji, bo ja się dobrze czuję i wychowanie mi w takiej sytuacji nie pozwoli pani podziękowała i weszla, a do mnie podbija ta siksa i z hasłem "to jak się pani nie spieszy, to ja też przed panią, co?". Ja pierdziele.
No ja mam i krew i siki...Ja chłopa rano ze sikami wysłałam ... krew tez se w końcu muszę zrobić ale zobaczę może jutro da skierowanie gin to będzie za friko
także muszę sama tzn. on mnie musi zawieźć bo ja takich kilometrów nie ujdę... jestem kuźwa jak niepełnosprawna albo gorzej.
kasiaczek89pl
Cudowne uzdrowienie. O 3 w nocy już nie miała gorączki (zmierzyłam, jak szłam siku), a rano pełna sił witalnych
A ja byłam w labie rano i mnie zatkało
W kolejce ja, pani 80+ i jakaś pannica ok 20-30 lat. Pani starsza była pierwsza, ale chciała mnie przepuścić (na drzwiach wielki napis, że ciężarne poza kolejnością), więc mówię jej, że nie ma takiej opcji, bo ja się dobrze czuję i wychowanie mi w takiej sytuacji nie pozwoli pani podziękowała i weszla, a do mnie podbija ta siksa i z hasłem "to jak się pani nie spieszy, to ja też przed panią, co?". Ja pierdziele.
No kurde jaka bezczelna . A Twoja postawa super.
Bo nefrolog to od nerek nie całego moczowego... może najpierw chcą Cię ogólnie przemaglować?Kurczę no nikt mi nie wspominał o nefrologu. Może u nas nie ma ? Dziecięcy jest .. no i tak narazie to najwyżej usg zrobi i popatrzy co i jak.
reklama
kasiaczek89pl
No ja mam i krew i siki...
także muszę sama tzn. on mnie musi zawieźć bo ja takich kilometrów nie ujdę... jestem kuźwa jak niepełnosprawna albo gorzej.
No weź ja tez się nie wybieram na piechotę nawet blisko ... i parkuje wszędzie gdzie najbliżej wejścia .