reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No jak mi się trafi "High need baby' to nie wiem czy będzie tak pięknie :D
Też czasem śpią :) Kacper był taki to większość rzeczy z nim robiłam czasem gdy padałam na ryj kładłam go od ściany koło siebie i tak sobie ucinałam drzemkę no i też leżaczek bujaczek do łazienki czy kuchni jak mamusia miała "robotę" to syncio miał ją na oku i luzował. Gadałam do niego jak debil... ale już jako roczniak myślę dzięki temu sam dużo i ładnie mówił.

@StarAnia jak córka ? Chyba ze pisałaś a przeoczyłam
Cudowne uzdrowienie. O 3 w nocy już nie miała gorączki (zmierzyłam, jak szłam siku), a rano pełna sił witalnych ;)
A ja byłam w labie rano i mnie zatkało :D
W kolejce ja, pani 80+ i jakaś pannica ok 20-30 lat. Pani starsza była pierwsza, ale chciała mnie przepuścić (na drzwiach wielki napis, że ciężarne poza kolejnością), więc mówię jej, że nie ma takiej opcji, bo ja się dobrze czuję i wychowanie mi w takiej sytuacji nie pozwoli ;) pani podziękowała i weszla, a do mnie podbija ta siksa i z hasłem "to jak się pani nie spieszy, to ja też przed panią, co?". Ja pierdziele.

Cudowne uzdrowienie. O 3 w nocy już nie miała gorączki (zmierzyłam, jak szłam siku), a rano pełna sił witalnych ;)
A ja byłam w labie rano i mnie zatkało :D
W kolejce ja, pani 80+ i jakaś pannica ok 20-30 lat. Pani starsza była pierwsza, ale chciała mnie przepuścić (na drzwiach wielki napis, że ciężarne poza kolejnością), więc mówię jej, że nie ma takiej opcji, bo ja się dobrze czuję i wychowanie mi w takiej sytuacji nie pozwoli ;) pani podziękowała i weszla, a do mnie podbija ta siksa i z hasłem "to jak się pani nie spieszy, to ja też przed panią, co?". Ja pierdziele.

No kurde jaka bezczelna . A Twoja postawa super.

reklama
Do góry