reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

D u babci na 3 godz. Uff. Byłam w Biedrze i na bazarku i kupiłam tonę owoców. Ledwo doniosłam. Teraz obzeram się ( zaraz pękne) i was czytam. Jeszcze 1 godzinkę na książkę i muszę po niego iść..
To nara.

reklama
Hehe... nie że celowo ale tak mi się przypomniało o nich bo moi synowie też mieli jazdę na te cekiny swoją drogą CHŁOPCY ZAFASCYNOWANI CEKINAMI za moich czasów NIE-DO-PO-MY-ŚLENIA.

Nie wiem co pomyślą o nas mamy dzieci które nie wiedzą o co chodzi;) hihi

Brzoskwinie zjadłam, borówki kończę.. maliny w trakcie.. kurczę, na arbuza nie ma miejsca.. hehehe.. A po niego szłam..

A co dokładnie?
Leginsy, bodziak na ramiączka i bluzka bawełniana.
W razie jakby zimno było to bluza polarowa. Opaska lub czapeczka w zależności od pogody.
I kocyk ażurowy.

Załączniki

• 37407949_2719300328095963_645257516975915008_n.jpg
    37407949_2719300328095963_645257516975915008_n.jpg
    133,3 KB · Wyświetleń: 114
Kurde ja muszę na starego czekać bo nawet obiadu nie mam. Tyle co kurze pościerałam itp. same lekkie prace a mnie ciągnie brzuch i kuje Bronia.
Śniadanie zwymiotowałam i teraz jestem głodna już... Mam zupę chrzanową ale wczoraj miałam po niej zgagę więc niestety dziś sobie odpuszczam.

Kurde ja muszę na starego czekać bo nawet obiadu nie mam. Tyle co kurze pościerałam itp. same lekkie prace a mnie ciągnie brzuch i kuje Bronia.
Śniadanie zwymiotowałam i teraz jestem głodna już... Mam zupę chrzanową ale wczoraj miałam po niej zgagę więc niestety dziś sobie odpuszczam.

Ja tez dziś fatalne samopoczucie tak jak pępka w dół ...

reklama
Do góry