Ja nie mam weny k...a od 2 tygodni dojść do tej szkoły B. nie mogę. Nie lubię samej siebie.Ja tez a teraz to se mogę naskakac. Ale i tak ubieram dupsko wsiadam w audi i robię lot na pocztę i brwi. Dobrze ze w jednym budynku i parking pod drzwiami. Ale narazie malowanie sypialni odpuszczam do połowy sierpnia [emoji4]a taka mam wenę na robotę a doktór kazał dużo leżeć i nie szaleć
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja pamietam że jak się kluska urodziła,a była z cesarskiego cięcia to bardzo mocno krwawiłam kuźwa pamiętam najbardziej ta krew.... Kiedyś nie było można wcale gaci nosić w szpitalu tylko ta wielka podpaska między nogi i tak trzeba było chodzić.. pamiętam że założyłam w szpitalu majty to lekarz na mnie krzyczał... Bo rana nie będzie się goiła..
U nas nie pozwalali zwykłych gaci. Zaraz się darli. Ale siatki to ok już byly wiec dla mnie zbawienie.
kasiaczek89pl
Hahaha nie licz na to [emoji14]
Kurde jestem taka spuchnięta tam na dole, że masakra. Zaryzykowalam, podlozylam lusterko i się aż przestraszylam Też tak macie? Jeszcze młody tak dziś wywija, jakby ich tam więcej było, a nie jeden 2,5 kilowy bobas :/
Ta tez tak mam. Wszystko takie wylezione i wielkie hamburger
kasiaczek89pl
A ja mam syndrom ciąży...
Ciąża pomimo że to stan fizyczny to u mnie psychiczne dno...
Usmazylam Paczków i taki gorący tłuszcz zlalam od razu do wiaderka plastikowego-bo tak przechowuje taki tłuszcz....
I co....
No wiadomo co
Ponad 1,5litra tłuszczu wrzącego oczywiście na blacie i płytkach....i weź się schyl i sprzatnij....
Współczuje
Najfajniejszym chrzestnym był ten brat S. co nie żyje. Takim do tańca i różańca nawet jak mu się jego córa urodziła. Chętnie sam inicjował że weźmie chłopców np. na weekend żebyśmy mogli odpocząć czy coś.No to u nas tak samo. Zero zainteresowania. Jeszcze jak Anieli chrzestna była w pl to coś pomogła przy nich czy ogólnie się zainteresowała czy zdrowe itd. A tak to dupa radź se sama
Ja mam ośmioro chrześniaków jak są święta robię wszystkim jakieś prezenty ... Ale jak ja mam urodziny to tylko dzieci moich sióstr dzwonią reszta nie pamięta.. w zeszłym roku była komunia mojej chrześnicy przez pół roku było wydzwanianie do chrzestnej itd... a gdy było po komuni zrobiła się cisza zero odzewu ...Moja chrzestna jako chrzestna wielu dzieci uprzedziła że prezenty tylko na WIELKIE okazje: chrzest-komunia-18stka-ślub..i tak było. Fakt że wtedy naprawdę dawała kasę i to dużą... ale mnie to nie obchodzi.
Patrzę na moje dzieci i ich chrzestnych i nie boli mnie że nie kupują im podarków ale że nie mogę w ogóle na nich liczyć... tak jak by ich nie było...
Weź... właśnie JADŁAM HAMBURGERA...Ta tez tak mam. Wszystko takie wylezione i wielkie hamburger
kasiaczek89pl
Ja nie mam weny k...a od 2 tygodni dojść do tej szkoły B. nie mogę. Nie lubię samej siebie.
Ja tez nie ale jak wczoraj byłam na tej porodówce i baby do rodzenia szły odwalone takie a ja nogi gaszcz/ bóbr masakra / stopy proszą o ratunek / wąs jak u chłopa / brwi na pół gęby to dziś mam chęć się ogarnac coś.
kasiaczek89pl
Weź... właśnie JADŁAM HAMBURGERA...
Sorki skąd miałam wiedzieć zreszta nas mamuśki to już chyba nic nie obrzydza
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
O matko, ale bym hambka zjadła...