reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam ośmioro chrześniaków jak są święta robię wszystkim jakieś prezenty ... Ale jak ja mam urodziny to tylko dzieci moich sióstr dzwonią reszta nie pamięta.. w zeszłym roku była komunia mojej chrześnicy przez pół roku było wydzwanianie do chrzestnej itd... a gdy było po komuni zrobiła się cisza zero odzewu ...

Smutne to. My z mężem mamy 9 i zawsze coś dostają mimo ze swoich mamy dwoje. Plus reszta dzieci w rodzinie bo niektóre mieszkają razem A nasze nie dostają zazwyczaj nic. Mi to nie przeszkadza bo jak coś chcą to im kupię ale kiedyś Aniela płakała ze nie pamiętają nawet o urodzinach żeby życzenia złożyć

reklama
Ja mam ośmioro chrześniaków jak są święta robię wszystkim jakieś prezenty ... Ale jak ja mam urodziny to tylko dzieci moich sióstr dzwonią reszta nie pamięta.. w zeszłym roku była komunia mojej chrześnicy przez pół roku było wydzwanianie do chrzestnej itd... a gdy było po komuni zrobiła się cisza zero odzewu ...
No to Bartka chrzestna jest matką chrześnicy Sławka. I tak jak Sławek lata do młodej (bo ona nie ma taty) na Jasełka, i inne imprezy rodzinne w przedszkolu a ja latam po sklepach bo gwiazdka urodziny imieniny tak ONA NIE PAMIĘTA o chrześniaku a jak na BN pytała co on chce dostać i powiedział to i tak kupiła mu co innego z czego się nie ucieszył

Najfajniejszym chrzestnym był ten brat S. co nie żyje. Takim do tańca i różańca nawet jak mu się jego córa urodziła. Chętnie sam inicjował że weźmie chłopców np. na weekend żebyśmy mogli odpocząć czy coś.

Brat Jarka tez taki był. Nawet bez bycia chrzestnym. No i co dobrych ludzi zabiera los przedwcześnie ...

Smutne to. My z mężem mamy 9 i zawsze coś dostają mimo ze swoich mamy dwoje. Plus reszta dzieci w rodzinie bo niektóre mieszkają razem A nasze nie dostają zazwyczaj nic. Mi to nie przeszkadza bo jak coś chcą to im kupię ale kiedyś Aniela płakała ze nie pamiętają nawet o urodzinach żeby życzenia złożyć
Brat S. ma przyspisobioną córkę (nie z adopcji wziął panne z dzieckiem) no i nawet nie wiedziałam czy będzie w BN z Nami ale kupiłam jej auto (bo ona nie lubi lalek) i nie dość że była to jeszcze to auto było dla niej najfajniejsze bo oczywiście dostała same lalki ;)

Jak na prawdziwą wrześniówkę przystało..... mam kombinezon :laugh2:
Dziś listonosz był z paczką.

Załączniki

• 37277266_2717015588324437_637686906972274688_n.jpg
    37277266_2717015588324437_637686906972274688_n.jpg
    663,5 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Może. Ale na dole tez by się przydali :)
Myślę że bardziej niż tam. Jak Tomek żył ta rodzina męża to była rodzina... dysfunkcyjna ale jednak. On dbał o organizację... o zjednoczenie... o łagodzenie sporów...

Ja wychodzę z założenia że ci źli muszą długo żyć żeby mieli szansę na poprawę... ;)

Do góry