Ja używałam ich tylko chwilę tak jak tych podpadek po porodowych. Tzn. przy drugim dziecku zaraz przeszłam na normalne podpaski i gacie. No ale ja w sumie od 2 dnia nie krwawiłam mocniej niż podczas miesiączki... i w sumie też nie dłużej niż 4/5 dni...Dziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nie wiem czy to podpiąć pod syndrom Wikia gniazda czy co, choć nie czuje czegoś.takiego ale swoją szafę z działem "domowym" ogarnęłam.
Dokumenty, dyplomy, kable, aparaty, świeczki, nici do szycia i inne takie tam małe graty. 2,5h ale już jest porządek.
Karton papierów i.innych bezużytecznych rzeczy się uskładał.
To już za mną na szczęście składowisko ogarnięte.
kasiaczek89pl
U nas tez ciężkow
A to po rozwodzie
A to stado chrześniaków i głupio
A to za starzy....
A to nie ma kontaktu i znowu głupio....
No właśnie i co z tego ze oboje z wielodzietnych rodzin ... masakra.
D
Deleted member 181710
Gość
O toto! Kuzynów i kuzynek to ja mam jak królików ale jesteśmy raczej na "cześć, co słychać ?" niż "cześć możesz zostać chrzestnym dla mojego dziecka?"A to nie ma kontaktu i znowu głupio....
No to wicie. Ja z chłopakami wcześniej właśnie tak miałam że chałupę z przestawianiem mebli sprzątałamNie wiem czy to podpiąć pod syndrom Wikia gniazda czy co, choć nie czuje czegoś.takiego ale swoją szafę z działem "domowym" ogarnęłam.
Dokumenty, dyplomy, kable, aparaty, świeczki, nici do szycia i inne takie tam małe graty. 2,5h ale już jest porządek.
Karton papierów i.innych bezużytecznych rzeczy się uskładał.
helenka_22
A ja mam syndrom ciąży...
Ciąża pomimo że to stan fizyczny to u mnie psychiczne dno...
Usmazylam Paczków i taki gorący tłuszcz zlalam od razu do wiaderka plastikowego-bo tak przechowuje taki tłuszcz....
I co....
No wiadomo co
Ponad 1,5litra tłuszczu wrzącego oczywiście na blacie i płytkach....i weź się schyl i sprzatnij....
Ciąża pomimo że to stan fizyczny to u mnie psychiczne dno...
Usmazylam Paczków i taki gorący tłuszcz zlalam od razu do wiaderka plastikowego-bo tak przechowuje taki tłuszcz....
I co....
No wiadomo co
Ponad 1,5litra tłuszczu wrzącego oczywiście na blacie i płytkach....i weź się schyl i sprzatnij....
kasiaczek89pl
Dziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???
Ja miałam chyba 3 x. Na każdy dzień. Ale mogą się podrzeć czy poplamić. Teraz kupiłam paczkę 5. Ale małe i narazie mam te wielorazowe dwie pary. Prac ich nie będę w szpitalu wiec może dokupie jeszcze dwie.
KINDERBUENOO88
A to ja mam złą wiadomość bo generalnie koniec sierpnia i wrzesień w PL jest najbardziej RODNYM czasem plus oprócz pierworódek rodzą roczniki z wyżu demograficznego co im się trzeciego plus dziecka zachciało
Ja słyszałam właśnie, że lipiec jest najbardziej a potem sierpień /wrzesień czyli swiateczno-sylwestrowe dzieci
D
Deleted member 181710
Gość
Ula mi wsadza pięty w żebra jak się schylam A przecież to dla niej ogarniam mogła by pomóc
reklama
kasiaczek89pl
A co ma kasa do bycia chrzestnym?
No dla nich ma bo na chrzciny trza się ubrać ( nowa kiecka paznokcie fryzjer) sukienka dla córci. Muszka i koszula dla syna. Plus coś kupić albo jakiego grosza do koperty choć ja mówiłam ze nie chce kasy bo nie mamy biedy najwyżej jakaś pamiątkę. A potem urodziny dni dziecka komunie