Ja oparłam się na GUSowskich badaniach.Ja słyszałam właśnie, że lipiec jest najbardziej a potem sierpień /wrzesień czyli swiateczno-sylwestrowe dzieci
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
My chrzestnych też nie mamy @kasiaczek89pl
U nas w domu od zawsze ciężki temat to był Teraz niech se mąż szuka dla syna ...
KINDERBUENOO88
Ja przy drugiej ciąży to tak spokojnie wszystko. Ale to dlatego może że starszy miał 2,5 roku i on pochłaniał uwagę. To inaczej człowiek funkcjonował jednak.
Teraz ta trzecia ciąża po 5 latach odstępu jest też inna.
W ogóle przegapiłam Twoje urodziny Spóźnione ale szczere - wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji322][emoji322]
D
Deleted member 178444
Gość
Hahaha nie licz na to [emoji14]Ula mi wsadza pięty w żebra jak się schylam A przecież to dla niej ogarniam mogła by pomóc
Kurde jestem taka spuchnięta tam na dole, że masakra. Zaryzykowalam, podlozylam lusterko i się aż przestraszylam Też tak macie? Jeszcze młody tak dziś wywija, jakby ich tam więcej było, a nie jeden 2,5 kilowy bobas :/
kasiaczek89pl
Ja słyszałam właśnie, że lipiec jest najbardziej a potem sierpień /wrzesień czyli swiateczno-sylwestrowe dzieci
Dokładnie macie obie racje.
Ja pamietam że jak się kluska urodziła,a była z cesarskiego cięcia to bardzo mocno krwawiłam kuźwa pamiętam najbardziej ta krew.... Kiedyś nie było można wcale gaci nosić w szpitalu tylko ta wielka podpaska między nogi i tak trzeba było chodzić.. pamiętam że założyłam w szpitalu majty to lekarz na mnie krzyczał... Bo rana nie będzie się goiła..Ja używałam ich tylko chwilę tak jak tych podpadek po porodowych. Tzn. przy drugim dziecku zaraz przeszłam na normalne podpaski i gacie. No ale ja w sumie od 2 dnia nie krwawiłam mocniej niż podczas miesiączki... i w sumie też nie dłużej niż 4/5 dni...
Moja chrzestna jako chrzestna wielu dzieci uprzedziła że prezenty tylko na WIELKIE okazje: chrzest-komunia-18stka-ślub..i tak było. Fakt że wtedy naprawdę dawała kasę i to dużą... ale mnie to nie obchodzi.No dla nich ma bo na chrzciny trza się ubrać ( nowa kiecka paznokcie fryzjer) sukienka dla córci. Muszka i koszula dla syna. Plus coś kupić albo jakiego grosza do koperty choć ja mówiłam ze nie chce kasy bo nie mamy biedy najwyżej jakaś pamiątkę. A potem urodziny dni dziecka komunie
Patrzę na moje dzieci i ich chrzestnych i nie boli mnie że nie kupują im podarków ale że nie mogę w ogóle na nich liczyć... tak jak by ich nie było...
kasiaczek89pl
No to wicie. Ja z chłopakami wcześniej właśnie tak miałam że chałupę z przestawianiem mebli sprzątałam
Ja tez a teraz to se mogę naskakac. Ale i tak ubieram dupsko wsiadam w audi i robię lot na pocztę i brwi. Dobrze ze w jednym budynku i parking pod drzwiami. Ale narazie malowanie sypialni odpuszczam do połowy sierpnia [emoji4]a taka mam wenę na robotę a doktór kazał dużo leżeć i nie szaleć
Nie oglądałam ale jak sprawdzałam szyjkę to faktycznie wszystko spuchnięte...Hahaha nie licz na to [emoji14]
Kurde jestem taka spuchnięta tam na dole, że masakra. Zaryzykowalam, podlozylam lusterko i się aż przestraszylam Też tak macie? Jeszcze młody tak dziś wywija, jakby ich tam więcej było, a nie jeden 2,5 kilowy bobas :/
reklama
kasiaczek89pl
Moja chrzestna jako chrzestna wielu dzieci uprzedziła że prezenty tylko na WIELKIE okazje: chrzest-komunia-18stka-ślub..i tak było. Fakt że wtedy naprawdę dawała kasę i to dużą... ale mnie to nie obchodzi.
Patrzę na moje dzieci i ich chrzestnych i nie boli mnie że nie kupują im podarków ale że nie mogę w ogóle na nich liczyć... tak jak by ich nie było...
No to u nas tak samo. Zero zainteresowania. Jeszcze jak Anieli chrzestna była w pl to coś pomogła przy nich czy ogólnie się zainteresowała czy zdrowe itd. A tak to dupa radź se sama