kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kurde mój post miał być odpowiedzią na coś, ale aplikacja mi zeswirowala i teraz nawet nie wiem komu odpowiadałam ;p
Chyba mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde mój post miał być odpowiedzią na coś, ale aplikacja mi zeswirowala i teraz nawet nie wiem komu odpowiadałam ;p
No masakra, ale teraz całkowita zmiana standardow, no i będę miała dwie zaufane osoby przy sobie także będzie dobrze.Jasne, że będzie lepiej Gosia mi obiecała, ze odczarujemy te wspomnienia, ja już chyba przepracowałam tę traumę, teraz chce urodzić możliwie najpiękniej, żeby potem nie przekazywać moich fobii córce, czy synowej, jak się wnuków doczekam [emoji14]
Dzień dobry!
Cała noc nie spałam, czuje się jak na haju [emoji14] robię wiadro kawy i zabieram się za skręcanie szuflad z komody
A ja dziś lekarz wiem wiem powtarzam się ale miesiąc minął ciekawe ile mały urósł??? I czy w ogóle ok??? I ciekawi mnie jeszcze jedno czy w sierpniu ostatnia wizyta? Czy jeszcze we wrześniu lekarz będzie musiał na mnie zarobić??? Hmmmm
Spoko, robota siedząca. Kołki, młotek, wkretareczka i te sprawy [emoji14] lubię taką zabawęTylko nie szalej z ta robota ... żebyś nie urodziła mc przed mną i @GoJ. A co dopiero dziewczyny co maja potem rodzic. Tyle różnicy
Ja też [emoji16]Spoko, robota siedząca. Kołki, młotek, wkretareczka i te sprawy [emoji14] lubię taką zabawę
Ja już po sesji ciążowej a co do chust, to jak masz FB, to dołącz do grupy "chusty polska!" - tam Cię pokierują do doradcy z Twojej okolicyWitajcie!
Ja całą noc śniłam że milion godzin zakładam chustę by wyjść gdzieś z małą . Masakra oby to był tylko sen który nie przełoży się na rzeczywistość.
Chusta zamówiona i czekam na jej przyjście więc może stąd te sny hehe
Szukam w okolicy jakiś spotkań dla mam by poznać kogoś a tu lipa urlop mają kobitki które coś takiego u nas prowadzą i zapraszają na wrzesień, październik...
A jeszcze pytanie do Was. Któraś decyduje się na sesję ciążowa?
Możesz brać, chociaż na przyszłość Wit D3 warto brać w towarzystwie K2mk7 - są takie już gotowe suplementyDziewczyny piszcie mi tu szybko tamtej vigantolette nie mam, za to znalazłem w domu taka wid d data spoko mogę brać???? Ona 2000 nie za dużo? Dajcie cynk