Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja mam taki wystajacy z przodu okragly- chlopak, ale pierwsza ciaza wiec nie mam porownania .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie brzuch piłeczka a będzie chłopczyk więc się nie sprawdzaA i właśnie jeszcze jedna rzecz
Kolezanka mówi że w jej przypadku się sprawdziło...
A zatem
Ma dwoje dzieci. Córkę i syna.
Twierdzi że z synem miała brzuch szpiczasty a z córką okrągły.
Jak u Was to się odnosi do wyniku USG????
Ciekawi mnie to
Jak chcesz stacjonarnie, to zależy skąd jesteś, a jak przez internet, to kupuj gdzie znajdziesz najtaniej tylko dzwon pytać o dostępność, bo czasem czas oczekiwania przekracza miesiąc.Bardzo się cieszę Zarówno z córką, jak teraz - brzuch szpiczasty ponad normę
Straszne. Niby się nie obżarłam a chyba puszczę pawia... na wolność...
A skąd jesteś? To może polecę jakiś konkretny sklepWłaśnie muszę zobaczyć ile chcą w sklepie tu co mam na miejscu. Może nie jakoś dużo więcej niż z neta a zawsze co na żywo, to na żywo. Na miejscu mam trzy takie sklepy, a do innych miejscowości niedaleko w razie czego. Dziekuje za pomoc.
To już za dwie godziny więc STO LAT i spełnienia marzeń.A jutro mam urodziny