reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A i właśnie jeszcze jedna rzecz
Kolezanka mówi że w jej przypadku się sprawdziło...
A zatem
Ma dwoje dzieci. Córkę i syna.
Twierdzi że z synem miała brzuch szpiczasty a z córką okrągły.
Jak u Was to się odnosi do wyniku USG????
Ciekawi mnie to
U mnie brzuch piłeczka a będzie chłopczyk więc się nie sprawdza :)

Jak chcesz stacjonarnie, to zależy skąd jesteś, a jak przez internet, to kupuj gdzie znajdziesz najtaniej ;) tylko dzwon pytać o dostępność, bo czasem czas oczekiwania przekracza miesiąc.Bardzo się cieszę ;) Zarówno z córką, jak teraz - brzuch szpiczasty ponad normę ;)

Właśnie muszę zobaczyć ile chcą w sklepie tu co mam na miejscu. Może nie jakoś dużo więcej niż z neta a zawsze co na żywo, to na żywo. Na miejscu mam trzy takie sklepy, a do innych miejscowości niedaleko w razie czego. Dziekuje za pomoc.

Właśnie muszę zobaczyć ile chcą w sklepie tu co mam na miejscu. Może nie jakoś dużo więcej niż z neta a zawsze co na żywo, to na żywo. Na miejscu mam trzy takie sklepy, a do innych miejscowości niedaleko w razie czego. Dziekuje za pomoc.
A skąd jesteś? To może polecę jakiś konkretny sklep ;)

Mi się dzisiaj brzuch strasznie stawia, nawet jak leżę, to nie uświadcze pół godziny bez skurczu.

Jako że już po zachodzie mogę pochwalić dzień ;)
Był nudny a w moim przypadku nuda = spokój.
Dzieci wyjątkowo grzeczne. Mimo że do 19stej byli w domu bo deszcz, mecz...
Wprawdzie pokłóciłam się z Bartkiem, aleśmy się szybko pogodzili.
Skurcze mnie męczą. Kilka na godzinę ale że na noc i w nocy są silniejsze to chyba walnę no-spę na sen. Biorę i magnez i żelazo a one wcale nie lżejsze... Wyczytałam dziś że należałoby poinformować ginekologa jeśli spina się brzuch ale ja tam nie widzę by się spinał więc do wizyty nie będę latać po lekarzach...
No i że one mogą być z braku żelaza i stresu (w moim przypadku bo inne rzeczy mnie nie dotyczą) no zobaczymy co tam bo ja to jeszcze obstawiam nerki lub problemy trawienne. Badania robię w piątek i zobaczymy co tam wyjdzie.

My jutro uderzamy do miasta żeby kupić jakąś komodę na rzeczy dla Uli.
Mam nadzieję że coś się trafi sensownego.

reklama
Do góry