reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mmmmmmm Q7 <3
Do 1000 to kiepski wybór, bo albo brak testów, albo mało elastyczne w montazu. Dodasz 3 stówki (jak utargujesz to może ze 2 i masz ten fotelik co ja, czyli cybex aton M i-size z bazą, na którą potem wepniesz kolejny fotelik ;)

No ja chce się tego q7 pozbyć bo dużo pali :) a masz jakieś miejsce do polecenia gdzie kupić ?

reklama
A synek był? Jak to znosicie oboje?
Tak był dzisiaj :) :) ogólnie było dużo przytulania i czułości na początek a potem zaczął biegać po oddziale, babcia za nim ganiała :p myślałam że będzie gorzej przy pożegnaniu ale powiedzialam że muszę jeszcze zostać i postaram się za niedługo wrócić do domu. Pomachał mi na pożegnanie i wysłał buziaka :) moje Kochane Słońce. Ciesze się że zdecydowałam się żeby przyjechał. @StarAnia dzięki za porade :*

A i właśnie jeszcze jedna rzecz
Kolezanka mówi że w jej przypadku się sprawdziło...
A zatem
Ma dwoje dzieci. Córkę i syna.
Twierdzi że z synem miała brzuch szpiczasty a z córką okrągły.
Jak u Was to się odnosi do wyniku USG????
Ciekawi mnie to

A zatem
Ciekawi mnie to
No u mnie to się ma jak lij do oka ;) w każdej chłopak i w każdej brzuch jak piłka czy jak u piwosza. Ale to nie płeć a ułożenie dziecka geny i mięśnie mają wpływ na kształt brzucha.

No ja chce się tego q7 pozbyć bo dużo pali :) a masz jakieś miejsce do polecenia gdzie kupić ?
Jak chcesz stacjonarnie, to zależy skąd jesteś, a jak przez internet, to kupuj gdzie znajdziesz najtaniej ;) tylko dzwon pytać o dostępność, bo czasem czas oczekiwania przekracza miesiąc.
Tak był dzisiaj :) :) ogólnie było dużo przytulania i czułości na początek a potem zaczął biegać po oddziale, babcia za nim ganiała [emoji14] myślałam że będzie gorzej przy pożegnaniu ale powiedzialam że muszę jeszcze zostać i postaram się za niedługo wrócić do domu. Pomachał mi na pożegnanie i wysłał buziaka :) moje Kochane Słońce. Ciesze się że zdecydowałam się żeby przyjechał. @StarAnia dzięki za porade :*
Bardzo się cieszę ;)
A zatem
Ciekawi mnie to
Zarówno z córką, jak teraz - brzuch szpiczasty ponad normę ;)

reklama
A zatem
Ciekawi mnie to
U mnie taki sam brzuszek jak w pierwszej ciąży. Tyle tylko że niżej bo Mała leży główką a Kuba się nie obrócił do samego końca.

Do góry