reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Muszę iść na tę terapię dla żon alkoholików.
Znów przez tego s...syna płaczę.
Jedyne co to żeby dzieci przywiózł ktoś i znowu zostaję z tym wszystkim sama. Czasem chciałabym jak on urżnąć się w trzy dupy i nic już nie czuć. Tak bardzo ten debil mnie rani... Zawsze jest dobrze fajnie tak jak powinno a potem on musi się napić a ja już do tego nie mam weny... tak bardzo mi przykro. Czuję się oszukana zostawiona niekochana samotna...

reklama
Ile jeszcze muszę łez wylać by go pogonić i przestać czuć cokolwiek do niego. Co musi się stać żeby on zrozumiał że mnie krzywdzi... Czym sobie zasłużyłam na to?

Gdyby mnie szanował i kochał Nas to by nie pił widząc i wiedząc jak bardzo Nas rani. Jest coraz gorzej i nie umiem tego zmienić naprawić tak bardzo mi przykro... Czuję się bezsilna...

Jedyne co to żeby dzieci przywiózł ktoś i znowu zostaję z tym wszystkim sama. Czasem chciałabym jak on urżnąć się w trzy dupy i nic już nie czuć. Tak bardzo ten debil mnie rani... Zawsze jest dobrze fajnie tak jak powinno a potem on musi się napić a ja już do tego nie mam weny... tak bardzo mi przykro. Czuję się oszukana zostawiona niekochana samotna...
Przykro mi. Na pewno was kocha, ale na swój sposób. Alkoholizm to jest choroba. To jest silniejsze od niego niż jakiekolwiek uczucia. Na pewno go mocno kochasz także, ale czasem jak się kogoś mocno kocha to trzeba mu pozwolić odejść, aby więcej nas nie ranił. Musisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie, czy nie powinnaś teraz bardziej kochać siebie i dzieci niż osobę, która cię rani. Trzymaj się

Tak mi Cię szkoda....

Przykro mi. Na pewno was kocha, ale na swój sposób. Alkoholizm to jest choroba. To jest silniejsze od niego niż jakiekolwiek uczucia. Na pewno go mocno kochasz także, ale czasem jak się kogoś mocno kocha to trzeba mu pozwolić odejść, aby więcej nas nie ranił. Musisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie, czy nie powinnaś teraz bardziej kochać siebie i dzieci niż osobę, która cię rani. Trzymaj się
Najgorsze że on nie bierze serio tego że ma wynieść się z Naszego życia. Wiem że to pewnie moja wina i dlatego on sobie jaja ze mnie robi... Tylko jak bardziej wprost powiedzieć żeby odszedł niż WYPROWADŹ SIĘ, CHCĘ ROZWODU.
Poza tym i tak go częściej nie ma tu z Nami niż jest przynajmniej od wakacji i to ciągle mnie dotyka to jego chlanie mimo że pije TAM nie tu...

Ja mam męża teraz na dwa tygodnie w Pl.
Przyjechał na urlop.
Co chwila maca mi brzuch albo szczypie mnie w tyłek bo mam "fajny i okrągły" tiaaaaa :rolleyes2:

Na obiad dzisiaj robię młodą kapuche. Ja dodaje jeszcze trochę cebuli, boczku i kiełbasy podsmażonej, w takiej wersji mi smakuje najbardziej. Bo wiem że dużo ludzi robi bez mięsnej wkładki. I schabowe uklepie do tego i basta.

reklama
Aha. W biedronce są pampersy z Pampers'a
144 sztuki po 50 zł. Więc wychodzi 34 grosze za sztukę, tanio.
Wzięłam paczkę dwójek.
I do tego też wzięłam chusteczki Dada nawilżane, 6cio pak za 17 zł.
No i japonki pod prysznic do szpitala za 7 zeta, też tam ;-) ;)
A poszłam po chleb i picie

Do góry