reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie tez swedziala skora, zrobilam proby watrobowe w kierunku cholestazy i jak zobaczylam, ze wyniki sa ok od razu mi przeszlo swedzenie [emoji23] bardzo duzo psychika robi, dlatego czasem warto sie upewnic dla samego swietego spokoju.
Ja kegli nie cwicze. Czytalam tyle sprzecznych artykulow na ten temat, ze stwierdzilam ze odpuszczam. Czasem jak mi sie o nich przypomni to chwile pospinam.

reklama
Byłem w sklepie jaki upał matko jak masz już stać w kolejce to mi słabo....

Słuchajcie mam od jakiegoś czasu coś dziwnego tzn z synem w ciąży to miałam ale myślalam że w tej tego nie będzie otóż jak myje zęby to smakuje mi miętowa pasta tzn nie jem jej ale cycam i normalnie jakby mi czego brakowało i jeszcze doszło mi zapach piwnicy taki inny fajny jak schodze do piwnicy wsadzić pranie do suszarki do wdycham i nawachac się nie mogę tak mi odpowiada kurde nie wiem czemu????

Hehe ja właśnie podobnie jak Olka.fasolka zrobiłam :) wydawało mi się że swędzi, a jak zobaczyłam że w porządku to jak ręką odjąl.
Kasiaczek89pl z tyłu to jak woda ;) ale dobrze ze pomaga.
P.s.caky dom macie w środku drewniany? Tak mi się podoba :) marzy mi się mały drewniany domek z drewnianymi ścianami i podłogami... :)

Trochę oszukany bo murowany. Bo nie było kasy naraz na góralska ekipę i drewno a wymurowalismy sami. A potem doszło drewno na ściany , na końcu na zewnątrz. Podłogi zwykle panele akurat tu płytki bo pokój był kuchnia a potem pralnia [emoji12] tylko łazienka i były dziecinny nie są w drewnie.

Dla mnie moi rodzice są przykładem jakimi rodzicem nie być... Dla nich liczy się kasa i wygoda. Myślą że opłacenie studiów to szczyt ambicji i obowiązków rodzicielskich i powinnam im za to usługiwac do końca życia.
Jest mi strasznie przykro. Nigdy nie zapytają jak się czuje, czy coś mi potrzeba. Nie mówiąc już o temacie mojej córeczki.
Któraś z was pisała kiedyś że mama kupiła jej koszule od karmienia albo że coś dla maluszka... U nas nic. Ani jednego gestu, ani jednego dobrego słowa.
I tylko uwagi i wyśmiewanie jaki mamy słaby samochód albo że rzeczy dla siebie w lumpie kupuje.

A najlepsze jest to że przy rodzinie powiedziała że tak dbają wszyscy o mnie w ciąży. ***** kto? Jak leżalam plackiem to ani razu nawet nic nie ugotowala wartościowego na obiad. Ale to temat rzeka. Jest mi przykro i źle :( ja chce już moja Majusię.
Szkoda życia na smutki. Głowa do góry i postaraj się nie brać do siebie krzywdzących słów.

Kasiaczek89pl ale bardzo fajnie wygląda :) lubię takie klimaty.

Seremida no właśnie ja zawsze wszystko biorę do siebie, przeżywam, analizuje. I wiem że tylko siebie krzywdze tym. Ale taki mam debilny łeb i co ja zrobię :(

Kiedyś w jakimś filmie młodzieżowym usłyszałam taki cytat i choć banalny mi się podoba ,, nikt nie jest wart Twoich łez, bo ten kto na nie zasługuje nie doprowadza Cię do płaczu "

Kasiaczek89pl ale bardzo fajnie wygląda :) lubię takie klimaty.

Seremida no właśnie ja zawsze wszystko biorę do siebie, przeżywam, analizuje. I wiem że tylko siebie krzywdze tym. Ale taki mam debilny łeb i co ja zrobię :(
I "denerwowanie się to psucie własnego zdrowia przez głupotę innych" :)

reklama
Ale dzisiaj miałam sen , śniło no się że urodziłam syna i pytam jaki duży a ktoś mi mówi że 70 cm i podają mi dziecko już takie duże jakby miał z 5 miesięcy . A ja na to do mamy że nie mam dla niego żadnych ubranek :) dziwne te moje sny w ciąży ;)
A u mnie dzisiaj szkoła rodzenia na 17, będzie oprowadzenie po oddziale . I urodziny babci mojego S. to jeszcze wieczorem impreza rodzinna .
A jutro tak bardzo chciałabym pójść na grzyby tylko boję się że kleszcza złapie .

Do góry