Ja już doczłapałam się do domu. Pierw mnie zmoczyl deszcz, że z moich świeżo umytych i wyprostowanych włosów zrobił się mop. A wracałam w taką duchotę jak w lesie tropikalnym. No szok!!!
Mały zdrów, wszystko ma jak powinien. 29 tc odpowiada 31tc waży 1545 g. Także spory ale bez szaleństwa
pan Donat bardzo miły
Poszłam na Starynkiewicza, ten szpital wyglada jak taki stary uniwersytet. Drzwi do samego nieba takie podwójne. Klimat aż pachnie starością. Ludzie mili ale nie prowadzą ciazy z cukrzyca ciążowa tylko z cukrzycą przedciazowa, niemniej zapraszają by u nich rodzić. Także niewiele osiągnęłam. Ale pielęgniarka mówiła, że cukrzyca to nic takiego, że prowadzi się ją jak inna ciąża niemniej nie zapisali mnie bo takich ciazy nie prowadzą. No cóż. Od początku ciazy jestem jak jakieś zgniłe jajo którego nikt nie chce
a ja jestem taka sympatyczna, jak byłam mała dawałam dzieciom cukierki by się ze mną bawiły- chyba czas znowu to wprowadzić w życie.
A na koniec odebrałam zakupy z doz.pl za to wszystko zapłaciłam 190 zł. Jeszcze chce dokupić pare rzeczy jak waciki dla niemowląt, podpaski z Belly, płyn do prania do białych i kolorowych( to mam w Rossmanie) jeśli widzicie, że czegoś brakuje to piszcie
Zobacz załącznik 877178