No jakoś 5 lat temu w lany poniedziałek poszedł spać i już nie wstał... mnie to chyba strasznie we łbie utknęło. Bo on się w sumie nie leczył i nie skarżył na nic...Współczuje. Pewnie młodo i nagle zmarł. Coś pisałaś ale nie pamietam.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja w poprzednich miałam siatkowe gacie L one są tak rozciągliwe że każdy zad wejdzie. Może nie jest to szczyt mody szpitalno porodowej ale ja byłam jakkolwiek zadowolona. Teraz pewnie też kupię w ogóle mam tak wielką dupę w tej ciąży że wstyd!
No ja mam l i nie wejdę. Chyba ze miałaś inne bo te co dawałam zdj wogole się nie naciągały te gumki
kasiaczek89pl
Czytałam pierwsze wpisy na Naszym forum. z grudnia... a ja tu trafiłam chyba w marcu.
Ja tez w marcu.
kasiaczek89pl
No jakoś 5 lat temu w lany poniedziałek poszedł spać i już nie wstał... mnie to chyba strasznie we łbie utknęło. Bo on się w sumie nie leczył i nie skarżył na nic...
To rozumie ze masz traumę. Mój szwagier jak zmarł na raka to chodziłam do psychologa potem. Ale to my z teściowa z nim byłyśmy do ostatnich dni w chorobie i pewnie dlatego było nam ciężej niż reszcie
RooibosGirl
Też mam dużo na 56. Nie nastawiam się na olbrzymkę. Jesli będzie duża to mocno się zdziwięNie strasz bo ja na 56 pół sklepu wykupiłam. I wydawalo mi się że jakieś takie duże te ciuszki. A duże Twoje dziecię się urodziło?
RooibosGirl
Rany... Stoje na Orlenie i czekam aż tata podjedzie z kartą Visa bo master Card ma awarie, a gotówki nie mam, bankomatu nie ma, a paliwo do baku wlane... A młoda kooooopie
kasiaczek89pl
Rany... Stoje na Orlenie i czekam aż tata podjedzie z kartą Visa bo master Card ma awarie, a gotówki nie mam, bankomatu nie ma, a paliwo do baku wlane... A młoda kooooopie
Nie cierpię takich akcji. Ja zjeździłam pare aptek za buscopanem z takim bólem chyba od tych kamieni czy coś ze zgięta w pół ... i jedna nie ma , druga nie ma , trzecia nie ma , kilka zamkniętych ... no myślałam ze padnę. Współczuje .
Nie żebym latała ze wszystkim po lekarzach czy coś ale jazdy we łbie są jakieś tam..To rozumie ze masz traumę. Mój szwagier jak zmarł na raka to chodziłam do psychologa potem. Ale to my z teściowa z nim byłyśmy do ostatnich dni w chorobie i pewnie dlatego było nam ciężej niż reszcie
U
użytkownik 180176
Gość
Kamienie w woreczku ? Ja już nie ma i kamieni i woreczka [emoji14]Nie cierpię takich akcji. Ja zjeździłam pare aptek za buscopanem z takim bólem chyba od tych kamieni czy coś ze zgięta w pół ... i jedna nie ma , druga nie ma , trzecia nie ma , kilka zamkniętych ... no myślałam ze padnę. Współczuje .
reklama