reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja przerzuciłam się na Doz.pl Tam wychodzi trochę taniej- przynajmniej mi tak wyszło :) jutro odbieram zamówienie
Ja wcześniej i tu i tu załadowałam koszyk, ale doz nie mieli wielu rzeczy, które ja chciałam niestety.
No ja kilka razy zostawiłam tak na bieżąco ostatnio po ponad stówce. A na gemini tez już ponad 200 uzbierałam :) a nic tam wiele nie mam
Chyba też to rozłożę na raty...szkoda tej przesyłki, ale trudno . Tez nie mam nic tam takiego, no może termometr, który sam prawie 100 zł kosztuje, a tak to drobnostki

reklama
Ja wcześniej i tu i tu załadowałam koszyk, ale doz nie mieli wielu rzeczy, które ja chciałam niestety.

Chyba też to rozłożę na raty...szkoda tej przesyłki, ale trudno . Tez nie mam nic tam takiego, no może termometr, który sam prawie 100 zł kosztuje, a tak to drobnostki

No to właśnie drobnostki kosztują najwiecej.

Jaki wybrałaś termometr? Ciągle się jeszcze wacham z kupnem bo nie wiem który matko jedyna

Ja dopiero jem kolację. Bułka z dżemem, truskawkowym i jagodowym. I szklanka mleka. Bo lubię :tak:

Co do rozmiarów to wiadomo,.że można tylko szacować.
Jedne dzieci rodzą się drobne a inne bardziej pultaśne. Ale nasze będą miały w okresie tym zimnym 3-6 miesięcy
Więc tak w przedziale 68 właśnie. Bo liczę że na wiosnę już 74 będzie.

reklama
Kiedy zastanawiałam się czemu nie mogę zapłacić kasjerka właśnie dostała telefon o awarii.... Taki peszek. A 13-tego przecież dopiero jutro

No ja bym była bardzo zła , bo mi nie ma kto dowieźć ani innej karty ani kasy. Na szczęście bankomat niedaleko od mojego Orlenu ale szlag by mnie trafił jakbym musiała kuśtykac tam :) w sklepie to pół biedy. U nas by mi zapisała na zeszyt ;) a pod biedra bankomat. No właśnie 13 jutro a tu takie rzeczy

Do góry