reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
W ogóle odwołali mi wizytę u endokrynologa jutro i zaproponowali nowy termin na 30.08:) kurde wszystko mi odwołują :p a piątek trzynastego dopiero jutro... jeszcze jutro mam usg na 13(!) mam nadzieje, że w tym przypadku trzynastki będą szczęśliwe

Weź mi nie mow. Ze co jutro jest ? No to ja mogę się już zawijać powoli ... tydzień się już kiepsko czuje z każdej strony. Jutro mam z dzieckiem załatwienia w mieście a ze sobą pare godz później tez tam. Rano mam iść do ogólnego sobie i w sumie z młoda by się tez przydało bo ma znów krwotoki z nosa. Brzuch mi częściej dużo twardnieje i może by się pasowało swojemu gin pokazać o ile jutro będzie. No to cały dzień poza domem z dziećmi i pogodzić to wszystko plus piątek ( ogólnie ciężko z ruchem w moim mieście ) i 13 w dodatku. O mamo ......

Weź mi nie mow. Ze co jutro jest ? No to ja mogę się już zawijać powoli ... tydzień się już kiepsko czuje z każdej strony. Jutro mam z dzieckiem załatwienia w mieście a ze sobą pare godz później tez tam. Rano mam iść do ogólnego sobie i w sumie z młoda by się tez przydało bo ma znów krwotoki z nosa. Brzuch mi częściej dużo twardnieje i może by się pasowało swojemu gin pokazać o ile jutro będzie. No to cały dzień poza domem z dziećmi i pogodzić to wszystko plus piątek ( ogólnie ciężko z ruchem w moim mieście ) i 13 w dodatku. O mamo ......

Jutro na koniec dnia będziemy się meldować jak przetrwałyśmy ten dzień ;)
Choć w kwietniu już przetrwałyśmy jeden ;)

reklama
Do góry