reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja na tych rabatach co wychodzi -75% dużo oszczedziłam. Miki ma zestaw na wyjście ze szpitala w zależności od pogody krótki rekaw lub plus sweterek lub gdyby było b. chłodno jeszcze pluszowy kombinezonik taki właśnie nie za gorący nie za chłodny.

Zgaga dokucza. Zaraz walnę sodę.
Spałam od 14stej. Ale na jakichś lękach. Serce mi przez sen waliło jak szalone więc jestem bardziej zmęczona niż gdy się kładłam. A moje dzieci z tatusiem TAK SIĘ STOŁOWAŁYZobacz załącznik 876786
Pewnie prze szczęśliwi bo generalnie do fast food chodzą raz na 2/3 msc.

O. znowu pada.

Czyli z mężem lepiej coś ? Ojcem przynajmniej się czuje

reklama
Za to kupiłam album na zdjęcia i wydrukuję zdjecia z P, a potem dołożę jeszcze zdjęcia Martynyn, bo P marudził, że wszystko teraz w telefonach albo na kompie i że lepsza wersja namacalna.

Ja uwielbiam zdjęcia, tak trzy razy w roku wywołuje i w albumy:) bo zdjęcia to zdjęcia musza być wywołane :)
Tak jak książki musza mieć kartki :p

Zamówiłam całej mojej trójce skarpetki ze Smyka, najstarszemu bluzkę na długi i koszulę na rozpoczęcie roku a Uli na rozm 68 kombinezon pluszowy z podszewką. Będzie na zimę akurat :tak: (fotka w załączniku)

Skorzystałam z tych łączonych rabatów @Olka.fasolka czyli w sumie -75%
68 będzie dobry na zimę? Bo nie mam zielonego pojęcia. Chciałam też kupić taki cieplejszy kombinezon. 2-3 miesięczne dziecko to chyba akurat 68?

ja kupiłam 62/68 i 68 kombinezony cienkie i mam zamiar je używać jesienią, najwyżej rękawki podwinę, albo jak będzie chłodniejszy dzień, to nawet lepiej, że będą zakrywały rączki

A jakie konkretnie Paradyża?
Luciola Viola 30x60 .
Za to kupiłam album na zdjęcia i wydrukuję zdjecia z P, a potem dołożę jeszcze zdjęcia Martynyn, bo P marudził, że wszystko teraz w telefonach albo na kompie i że lepsza wersja namacalna.
ja tez planuje co jakiś miesiąc po narodzinach wywoływać zdjęcia. Sama z dzieciństwa mam chyba z 5 i uwielbiam je :D

Na H&M tez wyprzedaż , ja wczoraj złożyłam zamówienie, typowo dla siebie i jedna bluzę dla mojego :-)
428C8886-A849-4772-8FCF-6ED6D8AC2095.png 03D1011D-E38A-47A4-9C20-AE6F78D897BD.png Wyszło 171 zł , a byłoby 366 :-)

Załączniki

• 428C8886-A849-4772-8FCF-6ED6D8AC2095.png
    428C8886-A849-4772-8FCF-6ED6D8AC2095.png
    106,8 KB · Wyświetleń: 102
  • 03D1011D-E38A-47A4-9C20-AE6F78D897BD.png
    03D1011D-E38A-47A4-9C20-AE6F78D897BD.png
    91,7 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry