reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz co ciężko z takimi fioletowymi...nigdzie nic nie ma nawet podobnego ;/ a szkoda mi tak nową łazienkę, nowe płytki od razu farbą traktować,a miało być tak pięknie :(

Z Paradyża, jeszcze wujek ma mi się rozejrzeć w swoim mieście, ale już straciłam nadzieję:/

A jakie konkretnie Paradyża?

reklama
Ja dziś monologowałam do Mikołaja żeby się na 12 sierpnia ogarnął bo na 15 chcę być w domu a jeszcze chcę zaliczyć morze i wyprawkę i pewnie wrzesień / październik przeprowadzkę więc generalnie mówię mu że ma mu urosnąć co nie urosło. Dojrzeć co nie dojrzało. I że 12 ma termin ostateczny i ma się słuchać.
A na którego września masz termin?

Cześć dziewczyny!
Witam się po sesji zdjęciowej, jestem zachwycona <3
To jest to, co mówiłam, że z głupa franca wysłałam zgłoszenie, bo babka szukała modelki na darmową sesję zdjęciową. Okazało się, że ta fotografka prowadzi warsztaty indywidualne, więc fotki strzelała mi ona i jej uczennica. Profesjonalny makijaż (kurna, pierwszy raz w życiu mam doklejone rzęsy, jak to się ściąga? Bo zapomniałam zapytać), obiad i masa komplementów z ich strony - wyszłam dowartościowana i uśmiechnięta [emoji1] w umowie mam, że za udostępnienie wizerunku dostanę gratis 6 zdjec, ale fotografka powiedziała, że jak wyjdzie więcej fajnych ujęć, to da mi więcej. Pierwszy raz w tej ciąży poczułam się kobieco i ładnie, także gra warta świeczki [emoji6] jeśli uda mi się załatwić w szpitalu pozwolenie, to być może będę miała darmowy reportaż z porodu, a to w ogóle bajka [emoji1]
Macie zdjęcie z backstage-u [emoji6]Zobacz załącznik 876715
Będziesz miała przepiękną pamiątkę ciążową :)

Cześć dziewczyny!
To jest to, co mówiłam, że z głupa franca wysłałam zgłoszenie, bo babka szukała modelki na darmową sesję zdjęciową. Okazało się, że ta fotografka prowadzi warsztaty indywidualne, więc fotki strzelała mi ona i jej uczennica. Profesjonalny makijaż (kurna, pierwszy raz w życiu mam doklejone rzęsy, jak to się ściąga? Bo zapomniałam zapytać), obiad i masa komplementów z ich strony - wyszłam dowartościowana i uśmiechnięta [emoji1] w umowie mam, że za udostępnienie wizerunku dostanę gratis 6 zdjec, ale fotografka powiedziała, że jak wyjdzie więcej fajnych ujęć, to da mi więcej. Pierwszy raz w tej ciąży poczułam się kobieco i ładnie, także gra warta świeczki [emoji6] jeśli uda mi się załatwić w szpitalu pozwolenie, to być może będę miała darmowy reportaż z porodu, a to w ogóle bajka [emoji1]

Cudo:)

Cześć dziewczyny!
Bosko!!!! Przez chwilę patrzę i widzę Ciebie a myślę gdzie brzuch??? Musiałam się przyjrzeć dokładniej że wystaje golas hihi

Wiesz co ciężko z takimi fioletowymi...nigdzie nic nie ma nawet podobnego ;/ a szkoda mi tak nową łazienkę, nowe płytki od razu farbą traktować,a miało być tak pięknie :(

Z Paradyża, jeszcze wujek ma mi się rozejrzeć w swoim mieście, ale już straciłam nadzieję:/
Wiem, że w Chojnicach jest jakaś duża hurtownia płytek, bo specjalnie z kolegą kiedyś tam jechaliśmy po płytki. Od nas to godzina drogi, od was trochę więcej. Ale zawsze możesz podzwonić i popytać o konkretny model. Może gdzieś na stanie mają w okolicy.
Przyjaciółka odwiedziła mnie dziś ze swoja 8 miesięczną córcia. Nasz pies miał pierwsze spotkanie z takim maleństwem i było idealnie :) to znaczy: totalna zlewka, miałam nadzieję że właśnie tak będzie. Tylko jak mała płakała to X. podniosła się i chyba nie wiedziała czy ma dalej nic nie robić czy jakoś ratować.

U Was też tak leje cały dzień?
U nas lało całą noc, ale to dobrze, bo P się uparł trawę siać...
Co do pieska to z Twoim dzieckiem może być trochę inaczej. Może być zazdrosny i poczuć się odrzucony. Co swoje to trochę inaczej. Ale jeśli dacie mu dużo miłości to na pewno pokocha dzidzie i będzie jej strzegł jak własnej :)
U nas pogoda cudowna. Jest chłodno i przyjemnie. Deszcz czasem kropi , ale uważam ,że ziemi się przyda :))) nie tęsknię za upałami :)

Coś mnie brzuch dziś pobolewa. Mam wrażenie ,że to skurcze BH .
Odczuwacie , jakie macie objawy ,?
Ja mam tak, że twardnieje jak kamień i jest taki dyskomfort, ale nie jest to ból.
Cześć dziewczyny!
Zapowiadają się przepiękne zdjęcia [emoji7] na pewno fajne przeżycie i super pamiątka :)
A te rzęsy chyba normalnie się odkleja pociągnięciem lekkim, bo oni do powieki na pasku takim je przyklejają.

reklama
Aaaaaa mam próbkę :D
FB_IMG_1531399433376.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1531399433376.jpg
    FB_IMG_1531399433376.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 287
Do góry