reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz co ciężko z takimi fioletowymi...nigdzie nic nie ma nawet podobnego ;/ a szkoda mi tak nową łazienkę, nowe płytki od razu farbą traktować,a miało być tak pięknie :(

Z Paradyża, jeszcze wujek ma mi się rozejrzeć w swoim mieście, ale już straciłam nadzieję:/

A jakie konkretnie Paradyża?

reklama
Ja dziś monologowałam do Mikołaja żeby się na 12 sierpnia ogarnął bo na 15 chcę być w domu a jeszcze chcę zaliczyć morze i wyprawkę i pewnie wrzesień / październik przeprowadzkę więc generalnie mówię mu że ma mu urosnąć co nie urosło. Dojrzeć co nie dojrzało. I że 12 ma termin ostateczny i ma się słuchać.
A na którego września masz termin?

Cześć dziewczyny!
Witam się po sesji zdjęciowej, jestem zachwycona <3
To jest to, co mówiłam, że z głupa franca wysłałam zgłoszenie, bo babka szukała modelki na darmową sesję zdjęciową. Okazało się, że ta fotografka prowadzi warsztaty indywidualne, więc fotki strzelała mi ona i jej uczennica. Profesjonalny makijaż (kurna, pierwszy raz w życiu mam doklejone rzęsy, jak to się ściąga? Bo zapomniałam zapytać), obiad i masa komplementów z ich strony - wyszłam dowartościowana i uśmiechnięta [emoji1] w umowie mam, że za udostępnienie wizerunku dostanę gratis 6 zdjec, ale fotografka powiedziała, że jak wyjdzie więcej fajnych ujęć, to da mi więcej. Pierwszy raz w tej ciąży poczułam się kobieco i ładnie, także gra warta świeczki [emoji6] jeśli uda mi się załatwić w szpitalu pozwolenie, to być może będę miała darmowy reportaż z porodu, a to w ogóle bajka [emoji1]
Macie zdjęcie z backstage-u [emoji6]Zobacz załącznik 876715
Będziesz miała przepiękną pamiątkę ciążową :)

Cześć dziewczyny!
To jest to, co mówiłam, że z głupa franca wysłałam zgłoszenie, bo babka szukała modelki na darmową sesję zdjęciową. Okazało się, że ta fotografka prowadzi warsztaty indywidualne, więc fotki strzelała mi ona i jej uczennica. Profesjonalny makijaż (kurna, pierwszy raz w życiu mam doklejone rzęsy, jak to się ściąga? Bo zapomniałam zapytać), obiad i masa komplementów z ich strony - wyszłam dowartościowana i uśmiechnięta [emoji1] w umowie mam, że za udostępnienie wizerunku dostanę gratis 6 zdjec, ale fotografka powiedziała, że jak wyjdzie więcej fajnych ujęć, to da mi więcej. Pierwszy raz w tej ciąży poczułam się kobieco i ładnie, także gra warta świeczki [emoji6] jeśli uda mi się załatwić w szpitalu pozwolenie, to być może będę miała darmowy reportaż z porodu, a to w ogóle bajka [emoji1]

Cudo:)

Cześć dziewczyny!
Bosko!!!! Przez chwilę patrzę i widzę Ciebie a myślę gdzie brzuch??? Musiałam się przyjrzeć dokładniej że wystaje golas hihi

Wiesz co ciężko z takimi fioletowymi...nigdzie nic nie ma nawet podobnego ;/ a szkoda mi tak nową łazienkę, nowe płytki od razu farbą traktować,a miało być tak pięknie :(

Z Paradyża, jeszcze wujek ma mi się rozejrzeć w swoim mieście, ale już straciłam nadzieję:/
Wiem, że w Chojnicach jest jakaś duża hurtownia płytek, bo specjalnie z kolegą kiedyś tam jechaliśmy po płytki. Od nas to godzina drogi, od was trochę więcej. Ale zawsze możesz podzwonić i popytać o konkretny model. Może gdzieś na stanie mają w okolicy.
Przyjaciółka odwiedziła mnie dziś ze swoja 8 miesięczną córcia. Nasz pies miał pierwsze spotkanie z takim maleństwem i było idealnie :) to znaczy: totalna zlewka, miałam nadzieję że właśnie tak będzie. Tylko jak mała płakała to X. podniosła się i chyba nie wiedziała czy ma dalej nic nie robić czy jakoś ratować.

U Was też tak leje cały dzień?
U nas lało całą noc, ale to dobrze, bo P się uparł trawę siać...
Co do pieska to z Twoim dzieckiem może być trochę inaczej. Może być zazdrosny i poczuć się odrzucony. Co swoje to trochę inaczej. Ale jeśli dacie mu dużo miłości to na pewno pokocha dzidzie i będzie jej strzegł jak własnej :)
U nas pogoda cudowna. Jest chłodno i przyjemnie. Deszcz czasem kropi , ale uważam ,że ziemi się przyda :))) nie tęsknię za upałami :)

Coś mnie brzuch dziś pobolewa. Mam wrażenie ,że to skurcze BH .
Odczuwacie , jakie macie objawy ,?
Ja mam tak, że twardnieje jak kamień i jest taki dyskomfort, ale nie jest to ból.
Cześć dziewczyny!
Zapowiadają się przepiękne zdjęcia [emoji7] na pewno fajne przeżycie i super pamiątka :)
A te rzęsy chyba normalnie się odkleja pociągnięciem lekkim, bo oni do powieki na pasku takim je przyklejają.

reklama
Aaaaaa mam próbkę :D
FB_IMG_1531399433376.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1531399433376.jpg
    FB_IMG_1531399433376.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 284
Do góry