reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No wlasnie. Przeciez mieszkamy w wielkim miescie i w razie czego ktos cos ogarnie ;).
Ja sobie myslalam wczoraj, ze my to mamy super komfort w porownaniu z np. naszymi rodzicami. Wszystko jest, a problem to raczej organizacja i dokonanie wyboru czy np. te pieluszki czy inne ;). No i raczej pilnowanie sie, zeby nie przesadzic z iloscia rzeczy, bo po co?
Wiesz popieram Cię
Czasami obserwuje ludzi i widzę jak bardzo zajmują się rzeczami mało ważnymi.a potem płacz bo nie starcza czadu na najważniejsze....na życie

reklama
@KINDERBUENOO88 haha co? pierwsze słyszę, żeby ktoś odwoływał rzęsy bo pada?

a teraz w smyku dodatkowe -25% na wyprzedaże z kartą smyka jakby któraś coś jeszcze potrzebowała ;)

@KINDERBUENOO88 haha co? pierwsze słyszę, żeby ktoś odwoływał rzęsy bo pada?

a teraz w smyku dodatkowe -25% na wyprzedaże z kartą smyka jakby któraś coś jeszcze potrzebowała ;)
Haha nie omieszkam wejść i zobaczyć :)

Byłam w Biedronce dzisiaj (kawał drogi, bo mi pod domem remontują). Jak wychodziłam to było super chłodno, więc ubrałam długie jeansy. A teraz skwar, ja wracam cała spocona. Tragedia. I jeszcze nic nie znalazłam, co chciałam, bo jakaś wyprzedaż jest i wszystko nasrane na jedną kupę...

Zamówiłam całej mojej trójce skarpetki ze Smyka, najstarszemu bluzkę na długi i koszulę na rozpoczęcie roku a Uli na rozm 68 kombinezon pluszowy z podszewką. Będzie na zimę akurat :tak: (fotka w załączniku)

Skorzystałam z tych łączonych rabatów @Olka.fasolka czyli w sumie -75%

Załączniki

• 502688_5.jpg
    502688_5.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 76
  • 502689_5.jpg
    502689_5.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zamówiłam całej mojej trójce skarpetki ze Smyka, najstarszemu bluzkę na długi i koszulę na rozpoczęcie roku a Uli na rozm 68 kombinezon pluszowy z podszewką. Będzie na zimę akurat :tak: (fotka w załączniku)

Skorzystałam z tych łączonych rabatów @Olka.fasolka czyli w sumie -75%
A ja kupilam niebieski jeansowy na 68, a ze kupowalam miesiac temu to troche sie nie polapalam w rozmiarach. Pewnie lepszy by byl wiekszy na wiosne, a na zime to potrzebny jest cieplejszy. Potrzebuje tez jakis kombinezon na "po szpitalu", jakis cieplutki i mieciutki dla maluszka.

reklama
Ja na tych rabatach co wychodzi -75% dużo oszczedziłam. Miki ma zestaw na wyjście ze szpitala w zależności od pogody krótki rekaw lub plus sweterek lub gdyby było b. chłodno jeszcze pluszowy kombinezonik taki właśnie nie za gorący nie za chłodny.

Zgaga dokucza. Zaraz walnę sodę.
Spałam od 14stej. Ale na jakichś lękach. Serce mi przez sen waliło jak szalone więc jestem bardziej zmęczona niż gdy się kładłam. A moje dzieci z tatusiem TAK SIĘ STOŁOWAŁY
part000001_11.jpg

Pewnie prze szczęśliwi bo generalnie do fast food chodzą raz na 2/3 msc.

O. znowu pada.

Załączniki

• part000001_11.jpg
    part000001_11.jpg
    137,9 KB · Wyświetleń: 265
Do góry