reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zamówiłam właśnie xl. Przyjdą może jutro , więc będę sprawdzała i jak będzie trzeba to będę szukała na mieście :D

Szykuje małej komodę i oczywiście załamka jest xD wszystkie ubranka zaczynają się u mnie od 62. Nie mam nic na 56. No może jedną rzecz :D Poczekam do kolejnej wizyty i jeszcze raz upewnię się czy klocus tak bardzo urósł. Pani doktor mówiła ,żebym od 62 kupowała.

U nas 56 za pierwszym rażem wogole się nie przydaly

reklama
Mąż teraz na weekend będzie w domu. Na dwa tygodnie.
Tydzień remont i tydzień typowy urlop.
Liczę że odsapnę.
Do fryzjera muszę się umówić i coś z włosami zrobić bo już pół roku nie byłam. Owszem, zapuszczam ale już na kolor.patrzeć nie mogę.
Może jak ogane włosy to mi się trochę poprawi humor.

Ale napisałyście od wczoraj...ja nerwa wczoraj miałam na wieczór, dalej z ta łazienka, już mieli mi skończyć wannę kafelkować i ostatnie dwie płytki na dnie kartonu okazały się potłuczone:/ a dokładnie tyle brakło.
Mój dzisiaj pojechał do sklepu z którego braliśmy, okazało się, że zostały one wycofane ze sprzedaży :/ i zamiast fioletowego w jednym miejscu wanna nasza będzie miała dwie płytki białe zwykle wrrr, będzie to mało widoczne, bo od strony wc, ale i tak mnie to będzie drażnić ://

O kurczę. Może poszukajcie jeszcze gdzieś..

Na poprawe humoru w temacie plytek, przy robieniu kuchni wzielismy plytkarza z 30letnim doswiadczeniem, troche taki mietek ale zlota raczka, robil nam hydraulike i jako jedyny podjal sie przerobienia instalacji CO w naszym mieszkaniu, zrobil to super, wiec w temacie plytek tez mu zaufalismy.
Na pierwszy rzut oka plytki wygladaja tak
Zobacz załącznik 876634
Pomijajac fakt, ze fuga miala byc szara aby pasowala do blatu, no ale nie powtorzylo mu sie 50raz zeby zapamietal i jest biala, to generalnie na pierwszy rzut oka wygladaja ok. Stwierdzilismy, ze remont sie juz w nieskonczonosc przeciaga i darujemy mu ta fuge.
Jakie zaskoczenie nas wzielo jak monter od kuchni mial ogromne problemy zeby podwiesic nam meble, bo okazalo sie ze plytki w ogole nie trzymaja poziomu [emoji23] zwykly kowalski tego nie ogarnie, ale wiem ze nasz fachowiec dobrze wie, jak bardzo spartolil swoja robote. Po podswietleniu plytki i ich rownosc prezentuja sie tak
Zobacz załącznik 876639
[emoji23][emoji23] wszystkim mowimy, ze to autorski „efekt cegly” i tak mialo byc [emoji23] teraz sie z tego smieje, ale pamietam jaka wtedy bylam wsciekla.

Szok..

Tak leżę i leżę i nagle czuje. Chce mielonego. I pomarańcze :) całkiem mi już bije. Zachcianki pod koniec ciąży
właśnie u mnie w repertuarze dzisiaj mielone, coś w ciąży mam na nie fazę, a przed jakoś nie przepadałam :D

co do włosów, fakt źle nie wyszło, no ale obiecany blond to to nie jest :D

reklama
Nie wiem... tak sobie myślę że jak mi po porodzie nie przejdzie to chyba będzie trzeba się przebadać czy coś...

Ja się dziś srednio czuje. Nadal. A chęci mam zero na cokolwiek ... pępek mnie boli. Znaczy na wysokości pępka. W dodatku młodemu się włączyło i kopie jak szalony już druga godzinę zaraz mi flaki wyjdą chyba

Do góry