Nie stresuje. Bo nawet jak czop odchodzi to w takich ilościach i częstotliwości bedzie 100 lat odchodził. Bardziej irytowały mnie bóle w psioszce...Ja tez czasem mam taki śluz glutowaty. Może to normalne ... już sama nie wiem lekarz mówi ze jest ok tam w środku wiec się nie przejmuje. Ale jak nasz dużo to się nie dziwie ze się stresujesz
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Na poprawe humoru w temacie plytek, przy robieniu kuchni wzielismy plytkarza z 30letnim doswiadczeniem, troche taki mietek ale zlota raczka, robil nam hydraulike i jako jedyny podjal sie przerobienia instalacji CO w naszym mieszkaniu, zrobil to super, wiec w temacie plytek tez mu zaufalismy.
Na pierwszy rzut oka plytki wygladaja tak
Pomijajac fakt, ze fuga miala byc szara aby pasowala do blatu, no ale nie powtorzylo mu sie 50raz zeby zapamietal i jest biala, to generalnie na pierwszy rzut oka wygladaja ok. Stwierdzilismy, ze remont sie juz w nieskonczonosc przeciaga i darujemy mu ta fuge.
Jakie zaskoczenie nas wzielo jak monter od kuchni mial ogromne problemy zeby podwiesic nam meble, bo okazalo sie ze plytki w ogole nie trzymaja poziomu [emoji23] zwykly kowalski tego nie ogarnie, ale wiem ze nasz fachowiec dobrze wie, jak bardzo spartolil swoja robote. Po podswietleniu plytki i ich rownosc prezentuja sie tak
[emoji23][emoji23] wszystkim mowimy, ze to autorski „efekt cegly” i tak mialo byc [emoji23] teraz sie z tego smieje, ale pamietam jaka wtedy bylam wsciekla.
Pomijajac fakt, ze fuga miala byc szara aby pasowala do blatu, no ale nie powtorzylo mu sie 50raz zeby zapamietal i jest biala, to generalnie na pierwszy rzut oka wygladaja ok. Stwierdzilismy, ze remont sie juz w nieskonczonosc przeciaga i darujemy mu ta fuge.
Jakie zaskoczenie nas wzielo jak monter od kuchni mial ogromne problemy zeby podwiesic nam meble, bo okazalo sie ze plytki w ogole nie trzymaja poziomu [emoji23] zwykly kowalski tego nie ogarnie, ale wiem ze nasz fachowiec dobrze wie, jak bardzo spartolil swoja robote. Po podswietleniu plytki i ich rownosc prezentuja sie tak
[emoji23][emoji23] wszystkim mowimy, ze to autorski „efekt cegly” i tak mialo byc [emoji23] teraz sie z tego smieje, ale pamietam jaka wtedy bylam wsciekla.
Załączniki
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wy mamy tylko te płytki na wannie i na wc , podaliśmy wymiary wanny i wc i facet w sklepie to wyliczał :/ obdzwoniłam chyba wszystkie sklepy internetowe i nigdzie nie maja (
To i tak Ci powinen doliczyć choćby dwie trzy sztuki ... no teraz to jesteś w kropce. Co to za płytki ?
kasiaczek89pl
Kupiłam. Pomogła na chwilę i jest gorzej. Wyrzygałam właśnie wnętrzności...
A może Ty masz kamienie na woreczku żółciowym ? Myślałaś o tym ?
Z B. nie używałam NIC jak mu po kremikach rany się zrobiły. Wyleczyłam. I wybór wody do przemycia czy chusteczek był najlepszym.Nie używałam tego to się nie wypowiem. Szczerze to z pierwsza na początku używałam puder z nivea i tez był w porządku ale z innymi kremami nie próbowałam
Wolę myśleć o urządzaniu mieszkania czy o Młodym a nie o tym co mam w czymA może Ty masz kamienie na woreczku żółciowym ? Myślałaś o tym ?
Głupi się nie zorientuje a mądry pomyśli że tak ma być.Na poprawe humoru w temacie plytek, przy robieniu kuchni wzielismy plytkarza z 30letnim doswiadczeniem, troche taki mietek ale zlota raczka, robil nam hydraulike i jako jedyny podjal sie przerobienia instalacji CO w naszym mieszkaniu, zrobil to super, wiec w temacie plytek tez mu zaufalismy.
Zobacz załącznik 876634
Zobacz załącznik 876639
KINDERBUENOO88
Na poprawe humoru w temacie plytek, przy robieniu kuchni wzielismy plytkarza z 30letnim doswiadczeniem, troche taki mietek ale zlota raczka, robil nam hydraulike i jako jedyny podjal sie przerobienia instalacji CO w naszym mieszkaniu, zrobil to super, wiec w temacie plytek tez mu zaufalismy.
Zobacz załącznik 876634
Zobacz załącznik 876639
Teraz taka moda to wyglądają idealnie na czasie Wy po prostu byliście prekursorami
D
Deleted member 180961
Gość
reklama
Mnie się podoba.Kurcze nie moge zlapac tych wlosow, kiepskie swiatlo u mnie w domu.
Zobacz załącznik 876657
A w sloncu ogien [emoji23]
Zobacz załącznik 876659
Zobacz załącznik 876660