reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tez czasem mam taki śluz glutowaty. Może to normalne ... już sama nie wiem lekarz mówi ze jest ok tam w środku wiec się nie przejmuje. Ale jak nasz dużo to się nie dziwie ze się stresujesz
Nie stresuje. Bo nawet jak czop odchodzi to w takich ilościach i częstotliwości bedzie 100 lat odchodził. Bardziej irytowały mnie bóle w psioszce...

reklama
Na poprawe humoru w temacie plytek, przy robieniu kuchni wzielismy plytkarza z 30letnim doswiadczeniem, troche taki mietek ale zlota raczka, robil nam hydraulike i jako jedyny podjal sie przerobienia instalacji CO w naszym mieszkaniu, zrobil to super, wiec w temacie plytek tez mu zaufalismy.
Na pierwszy rzut oka plytki wygladaja tak
IMG_6889.JPG

Pomijajac fakt, ze fuga miala byc szara aby pasowala do blatu, no ale nie powtorzylo mu sie 50raz zeby zapamietal i jest biala, to generalnie na pierwszy rzut oka wygladaja ok. Stwierdzilismy, ze remont sie juz w nieskonczonosc przeciaga i darujemy mu ta fuge.
Jakie zaskoczenie nas wzielo jak monter od kuchni mial ogromne problemy zeby podwiesic nam meble, bo okazalo sie ze plytki w ogole nie trzymaja poziomu [emoji23] zwykly kowalski tego nie ogarnie, ale wiem ze nasz fachowiec dobrze wie, jak bardzo spartolil swoja robote. Po podswietleniu plytki i ich rownosc prezentuja sie tak
IMG_6890.JPG

[emoji23][emoji23] wszystkim mowimy, ze to autorski „efekt cegly” i tak mialo byc [emoji23] teraz sie z tego smieje, ale pamietam jaka wtedy bylam wsciekla.

Załączniki

• IMG_6889.JPG
    IMG_6889.JPG
    205,7 KB · Wyświetleń: 246
  • IMG_6890.JPG
    IMG_6890.JPG
    224 KB · Wyświetleń: 250
Na poprawe humoru w temacie plytek, przy robieniu kuchni wzielismy plytkarza z 30letnim doswiadczeniem, troche taki mietek ale zlota raczka, robil nam hydraulike i jako jedyny podjal sie przerobienia instalacji CO w naszym mieszkaniu, zrobil to super, wiec w temacie plytek tez mu zaufalismy.
Zobacz załącznik 876634
Pomijajac fakt, ze fuga miala byc szara aby pasowala do blatu, no ale nie powtorzylo mu sie 50raz zeby zapamietal i jest biala, to generalnie na pierwszy rzut oka wygladaja ok. Stwierdzilismy, ze remont sie juz w nieskonczonosc przeciaga i darujemy mu ta fuge.
Jakie zaskoczenie nas wzielo jak monter od kuchni mial ogromne problemy zeby podwiesic nam meble, bo okazalo sie ze plytki w ogole nie trzymaja poziomu [emoji23] zwykly kowalski tego nie ogarnie, ale wiem ze nasz fachowiec dobrze wie, jak bardzo spartolil swoja robote. Po podswietleniu plytki i ich rownosc prezentuja sie tak
Zobacz załącznik 876639
[emoji23][emoji23] wszystkim mowimy, ze to autorski „efekt cegly” i tak mialo byc [emoji23] teraz sie z tego smieje, ale pamietam jaka wtedy bylam wsciekla.
Głupi się nie zorientuje a mądry pomyśli że tak ma być. ;)

Zobacz załącznik 876634
Zobacz załącznik 876639

Teraz taka moda to wyglądają idealnie na czasie :) Wy po prostu byliście prekursorami :)

Kurcze nie moge zlapac tych wlosow, kiepskie swiatlo u mnie w domu.
IMG_6898.JPG

A w sloncu ogien [emoji23]
IMG_6903.JPG

IMG_6909.JPG

Załączniki

• IMG_6898.JPG
    IMG_6898.JPG
    333,9 KB · Wyświetleń: 304
  • IMG_6903.JPG
    IMG_6903.JPG
    260 KB · Wyświetleń: 304
  • IMG_6909.JPG