reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja nawet przed ciążą usypiam na boku. Zazwyczaj na prawym dziubkiem. na południe ;) Ale często i w ciąży póki się nie duszę jeszcze śpię już na wznak w pozycji taaaadaaam nieboszczyka. Ręce mam splecione jak w modlitwie na piersiach i leżę prosto.

O właśnie. Mówię i mam

reklama
Moje wczorajsze farbowanie nie wyszlo tragicznie, oprocz jednej bardzo istotnej rzeczy- zamiast rozjasnic sie na blond mam plomienny rudy [emoji23] musze to czyms wygasic teraz..
Od wczoraj w ogole czuje sie fatalnie, miesnie nog mnie tak bola jakbym przebiegla maraton, miala z was ktoras tak moze? Ledwo chodze, bo mi sie te nogi uginaja :/
Na 10 ginekolog wiec jej tez zapytam, moze cos na to poradzi no i dowiem sie ile wazy mlody. Dzis zaczelam 31 tydzien i zostalo mi 70dni.. masakra!!:o
Ja miałam od ginekologa na to jakiś wyciąg z winogron???

Zobacz załącznik 876548 tadam tadam a myślałam ze jestem szczupła. Do pół uda mi te L nie wchodzą [emoji33] mam nadzieje znaleźć większe. Tak , ani ta firma ani ta druga.

Też je mam (akuku) i wczoraj coś mnie tknelo żeby przymierzyć ... Masakra, na tyłek weszły ale są strrrrasznie nie wygodne. Próbowałam też bella mama wielorazowe i nie ma porównania jak dla mnie. Muszę uzupełnić zapasy :)

Hej,
Mama7 dużo zdrówka dla młodego, oby szybko się wszystko goiło.
Ja mam tylko 1 paczkę pieluszek do szpitala ☺ jakos caly czas mi sie wydaje ze tyle czasu jeszcze zostało, u mnie 70 dni dzisiaj wybiło. Muszę wyprać jeszcze pościel, kocyki itp.pierdółki. Musze porobić zamówienia jeszcze np.materacyk bo nie mam, kołderkę i poduszkę...trochę tego jest.
Dzisiaj młoda zaczyna szkółkę pływacką, ciekawa jestem jak sobie poradzi...obiecalam sobie ze jak juz urodze to sama tez podszkole umiejetnosci bo niby cos tam pływam ale chcialabym lepiej. W ogole to tak mi minął ten czas odkad jestem w ciazy...czasami mam wrazenie ze nic.wiele nie zrobiłam w tym czasie ale z drugiej strony to codzienne obowiazki to tez praca i to nie łatwa. Na wrzucenie wyższego biegu bedzie pora od września :happy:
Kasiaczek89 ale masz super wanne, ja bym z niej nie wychodziła.
Bajdelka35 fajny wózek, moje kolory :happy:
W ogole to przegladalam ostatnio dokumenty z poprzedniej ciazy i bralam wtedy leki bo szyjka sie skracała, nawet nie pamietałam, a koniec konców jak sie nabralam tych wszystkich specyfików to urodziłam w 42 tc i to wywoływali...:happy:

Cześć dziewczyny.
Nie było mnie 2 dni A tu 50 stron i prawie 500 postów.. poszalałyście..
Ja we wtorek miałam jeden z gorszych dni w swoim życiu, a za dniem taka nocka.. pół dnia spędziliśmy na sor.. pediatrycznym. Od 14 do 21 i wyszliśmy z czymś takim
Zobacz załącznik 876549
Potem nocka z krzykiem że ciasno żeby mu to zdjąć.. może spałam z 2 godziny wszystkiego łącznie, masz też. Plakal i krzyczał całą noc.. masakra.. przewrócił się z kolegą jak biegł.. Tylko..
Wczoraj już lepiej. Troszkę zaakceptował sytuację, mieliśmy też wczoraj 9 rocznicę ślubu.. ajjjj.. życie.. cakecszczescie ta nocka juz lepiej.. teraz tylko te bandaze sie zsuneły i trzeba jechać poprawić.
To złamany obojczyk.
Nie odpisze wam na wasze bo nie mam siły. Wybaczcie..
Może potem jeszcze na chwilę wejdę co więcej napiszę.
Trzymajcie sie
Obojczyk? Na 3 tygodnie?

O właśnie. Mówię i mam
Wywołałaś Wilka z lasu.
BTW nie oczekuj mnie przed 9:00 bo sypiam czasami ;)

A w ogóle dziś coś dupna noc. Spanie na lękach. W kiblu raz się podcieram a tam śluzowy glut... dużo. 4 czy 3 raz w ciągu 2 msc bodaj. Ale gorzej. Bo mnie tak nawala puśka w środku...
Młody nadrabia zaległości nieruszania się... i w ogóle powinnam ogarnąć szkołę B. a póki co wszyscy śpią a ja kawa i forum.

reklama
Do góry