reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wywołałaś Wilka z lasu.
BTW nie oczekuj mnie przed 9:00 bo sypiam czasami ;)

A w ogóle dziś coś dupna noc. Spanie na lękach. W kiblu raz się podcieram a tam śluzowy glut... dużo. 4 czy 3 raz w ciągu 2 msc bodaj. Ale gorzej. Bo mnie tak nawala puśka w środku...
Młody nadrabia zaległości nieruszania się... i w ogóle powinnam ogarnąć szkołę B. a póki co wszyscy śpią a ja kawa i forum.

Ja tez czasem mam taki śluz glutowaty. Może to normalne ... już sama nie wiem lekarz mówi ze jest ok tam w środku wiec się nie przejmuje. Ale jak nasz dużo to się nie dziwie ze się stresujesz

Ale napisałyście od wczoraj...ja nerwa wczoraj miałam na wieczór, dalej z ta łazienka, już mieli mi skończyć wannę kafelkować i ostatnie dwie płytki na dnie kartonu okazały się potłuczone:/ a dokładnie tyle brakło.
Mój dzisiaj pojechał do sklepu z którego braliśmy, okazało się, że zostały one wycofane ze sprzedaży :/ i zamiast fioletowego w jednym miejscu wanna nasza będzie miała dwie płytki białe zwykle wrrr, będzie to mało widoczne, bo od strony wc, ale i tak mnie to będzie drażnić ://

Ale napisałyście od wczoraj...ja nerwa wczoraj miałam na wieczór, dalej z ta łazienka, już mieli mi skończyć wannę kafelkować i ostatnie dwie płytki na dnie kartonu okazały się potłuczone:/ a dokładnie tyle brakło.
Mój dzisiaj pojechał do sklepu z którego braliśmy, okazało się, że zostały one wycofane ze sprzedaży :/ i zamiast fioletowego w jednym miejscu wanna nasza będzie miała dwie płytki białe zwykle wrrr, będzie to mało widoczne, bo od strony wc, ale i tak mnie to będzie drażnić ://

A kto kupował i wyliczał ilość płytek ? Wy czy płytkarze? Zawsze się dolicza nie pamietam już ile %albo kilka sztuk płytek zależy jak dużo układasz danego wzoru i kupujesz więcej i trzymasz w domu. Jeżeli nie zużyjesz przy układaniu już. Bo wtedy musisz dokupić na zapas bo płytkę łatwo rozbić tez po ułożeniu. Przykro mi. Wiem jak Cię to będzie drażnić

Z tego co widze z przezornosci zamowilam o rozmiar wieksze te gacie jednorazowe, ale ze mowicie ze takie male to mysle sobie ok, zmierze.
Podarlam pierwsza pare przy probie zalozenia [emoji23]

My juz po wizycie. Mlody przystopowal z rosnieciem, jest teraz w idealnych wymiarach, wazy 1570g :) co najlepsze na chwile stal sie dziewczynka [emoji23] doktorka go bada i mowi oo widze mamy dziewczynke, spanikowana patrze na nia i wyrwalo mi sie „co?!”
Patrzy w ekran spowrotem i mowi o jezu przepraszam, to moszna [emoji23] oby jutro na przeplywach z serduszkiem tez bylo w porzadku.

Co do nog, kazala mi zwiekszyc asmag do 2x2 tabletki, jesli to nie pomoze to mam pojsc na badanie przeplywow w nogach:/ byc moze to poczatki zakrzepicy. Jeszcze tego mi brakuje [emoji23]

Z tego co widze z przezornosci zamowilam o rozmiar wieksze te gacie jednorazowe, ale ze mowicie ze takie male to mysle sobie ok, zmierze.
Podarlam pierwsza pare przy probie zalozenia [emoji23]

My juz po wizycie. Mlody przystopowal z rosnieciem, jest teraz w idealnych wymiarach, wazy 1570g :) co najlepsze na chwile stal sie dziewczynka [emoji23] doktorka go bada i mowi oo widze mamy dziewczynke, spanikowana patrze na nia i wyrwalo mi sie „co?!”
Patrzy w ekran spowrotem i mowi o jezu przepraszam, to moszna [emoji23] oby jutro na przeplywach z serduszkiem tez bylo w porzadku.

Co do nog, kazala mi zwiekszyc asmag do 2x2 tabletki, jesli to nie pomoze to mam pojsc na badanie przeplywow w nogach:/ byc moze to poczatki zakrzepicy. Jeszcze tego mi brakuje [emoji23]

Tez miałam taka akcje z ta dziewczynka. Ja tez wzięłam rozmiar większe jak nosze i tak nic z tego kurde :)

reklama
Do góry