D
Deleted member 181710
Gość
Kup żesz wreszcie tą sodę. Może podziała akurat.Ja to dziś jakaś jestem fuj! Mdli mnie. Biegunkę mam. Coś mi do dupy...
MAM DOŚĆ tych wszystkich dolegliwości...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup żesz wreszcie tą sodę. Może podziała akurat.Ja to dziś jakaś jestem fuj! Mdli mnie. Biegunkę mam. Coś mi do dupy...
Ja to dziś jakaś jestem fuj! Mdli mnie. Biegunkę mam. Coś mi do dupy...
Wywołałaś Wilka z lasu.
BTW nie oczekuj mnie przed 9:00 bo sypiam czasami
A w ogóle dziś coś dupna noc. Spanie na lękach. W kiblu raz się podcieram a tam śluzowy glut... dużo. 4 czy 3 raz w ciągu 2 msc bodaj. Ale gorzej. Bo mnie tak nawala puśka w środku...
Młody nadrabia zaległości nieruszania się... i w ogóle powinnam ogarnąć szkołę B. a póki co wszyscy śpią a ja kawa i forum.
Ale napisałyście od wczoraj...ja nerwa wczoraj miałam na wieczór, dalej z ta łazienka, już mieli mi skończyć wannę kafelkować i ostatnie dwie płytki na dnie kartonu okazały się potłuczone:/ a dokładnie tyle brakło.
Mój dzisiaj pojechał do sklepu z którego braliśmy, okazało się, że zostały one wycofane ze sprzedaży :/ i zamiast fioletowego w jednym miejscu wanna nasza będzie miała dwie płytki białe zwykle wrrr, będzie to mało widoczne, bo od strony wc, ale i tak mnie to będzie drażnić ://
Ja mam XL z siateczki i one się naprawdę bardzo rozciągają !!! Zero ucisku. Także polecam.
Z tego co widze z przezornosci zamowilam o rozmiar wieksze te gacie jednorazowe, ale ze mowicie ze takie male to mysle sobie ok, zmierze.
Podarlam pierwsza pare przy probie zalozenia [emoji23]
My juz po wizycie. Mlody przystopowal z rosnieciem, jest teraz w idealnych wymiarach, wazy 1570g co najlepsze na chwile stal sie dziewczynka [emoji23] doktorka go bada i mowi oo widze mamy dziewczynke, spanikowana patrze na nia i wyrwalo mi sie „co?!”
Patrzy w ekran spowrotem i mowi o jezu przepraszam, to moszna [emoji23] oby jutro na przeplywach z serduszkiem tez bylo w porzadku.
Co do nog, kazala mi zwiekszyc asmag do 2x2 tabletki, jesli to nie pomoze to mam pojsc na badanie przeplywow w nogach:/ byc moze to poczatki zakrzepicy. Jeszcze tego mi brakuje [emoji23]
To twoja łazienka? Jak czysto!! Ja mam taką samą wannę hihiTez boskie. Bardzo fajne połączenie kolorów a podłoga bajeczna. Ja chciałam taka drewniano kremowa żeby mi pasowała do reszty dołu a wyszło jak zawsze. Teraz mi to obojętne prędzej zmienię adres niż łazienkę. Aktualnie mam takie widoki Zobacz załącznik 876541Zobacz załącznik 876542