Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Tez im kibicowalam yeeeeyeeeeChorwacja Yeee Yee
To można iść spać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez im kibicowalam yeeeeyeeeeChorwacja Yeee Yee
To można iść spać.
Nie, ale troche współpracuje z położna naszą przychodniana jako Promotor Karmienia Piersią (tzn. nic takiego, kilka razy gościnnie zrobiłam krótki wykład na jej szkole rodzenia )Ale ci zazdro tych pieluch ja też chcę!!! Kurde skąd maja tyle i dlaczego akurat ty dostałaś a nie ktoś inny??? Też jesteś pielęgniarka jak seremida?? Haha
To wybaczyc ale wymagac.Przylazł do mnie i już się przytula... a ja nie umiem się na niego długo złościć
Zobacz załącznik 876516
To wybaczyc ale wymagac.
Ja też ani jednej pieluchy...Ja nie mam jeszcze nic [emoji848]
Mojego S. nie ma od przynajmniej 7 rano do 7 wieczoremJa nie narzekam, był czas że mała tak się przekręciła że przez 4 dni ledwo kuśtykałam. Taka rwa mnie brała. No ale teraz już jest ok.
Nawet rowerem jeżdżę z chłopcami, tak po 2,5 km w jedną stronę
Oby jak najdłużej taka forma (porównując tu z niektórymi z was) bo ja jestem sama, bez chłopa na codzień i muszę sobie ogarniać jakoś
Ja marze o tym żeby porobić brzuszkiA mnie brakuje porządnego treningu [emoji16] orbitrek, mel b... W ogóle spaceru bez sapania i uczucia ,że zaraz zwymiotuje wszystko co mam w sobie. Tego poweru do sprzątania i ogarniania chałupy. Dobrze ,że już z górki [emoji16]
Od miesiąca się śmieje ,że nawet w kościele w ławce się nie mieszczę z moim brzuchem , kiedy stoję.[emoji16][emoji16][emoji16]
Mała szaleje wieczorem mimo ,że na dniu ledwo, ledwo.
Zamówiłam sobie wszystko do szpitala na Gemini . Jeszcze zostaje kupić torbę i mogę rodzić [emoji16][emoji16][emoji16]
Moja koleżanka urodziła 3 tyg wcześniej
Ja poki co mam dla siebie do szpitala takie rzeczy jak na zdjęciu buteleczki już napełniłam, dorzuciłam do nich płatki kosmetyczne i patyczki higieniczne. Do szpitala brakuje mi jeszcze na pewno koszul nocnych.. i np szczotki i małej pasty do zębów.Ja mam taki zestaw do szpitala.
Podpaski z Canpola i siatkowe gacie z Baby ono.
Przed ciążą nosiłam rozm M, teraz duże L więc wzięłam sobie XL żeby nic mnie nie ściskało
O właśnie muszę podkładki na kibelek kupić a byłam wczoraj w rosmannJa też ani jednej pieluchy...Mojego S. nie ma od przynajmniej 7 rano do 7 wieczorem Ja marze o tym żeby porobić brzuszki Ja poki co mam dla siebie do szpitala takie rzeczy jak na zdjęciu buteleczki już napełniłam, dorzuciłam do nich płatki kosmetyczne i patyczki higieniczne. Do szpitala brakuje mi jeszcze na pewno koszul nocnych.. i np szczotki i małej pasty do zębów.
Jest pomadka do ust, podkładki higieniczne na kibelek, wkładki do stanika, tonik z ziaji do zwilżania twarzy.
Zobacz załącznik 876525
Fajny patent ja tak robię z ubrankami dla dzieckaNie, ale troche współpracuje z położna naszą przychodniana jako Promotor Karmienia Piersią (tzn. nic takiego, kilka razy gościnnie zrobiłam krótki wykład na jej szkole rodzenia )
Dziewczyny w ogóle, pakuje torbę i mi się przypomniało, żeby Wam patent zapodac. Tzn. część pewnie go zna, tylko ja ogarnęlam dopiero przy drugim dziecku [emoji23]
Pakując się, zrobiłam sobie takie trzy pakunki na 3 dni. W każdym koszula, majtki, podpaska poporodowa i wkładki laktacyjne. Nie będę przekopywać torby jak głupia i szukać czego mi trzeba (i nie zapomnę np majtek [emoji14] ), jak będę szła pod prysznic, tylko siup, reklamówka w łapkę, w drugą kosmetyki i wszystko mam
Btw. optymistycznie wzięłam sobie taką małą walizeczkę i już widzę, że przegielam, bo spakowałam kilka rzeczy i już pelna. Musze pomyśleć w co jeszcze się spakować [emoji14]