reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wizualizacja mojego samopoczucia.....
IMG_20180711_171806.jpg

Załączniki

• IMG_20180711_171806.jpg
    IMG_20180711_171806.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 264
Zapasiony kocur [emoji6]
Maciuś
On właśnie śpi tak już godzinę....
A ja niedaleko bo wyżej na łóżku....też brzuchem do góry.....tylko nie ma mnie komu po tym brzusiowa poczochrac jak ja jego....

Ja się cieszę ze dziś mam spokój. Bo wczoraj mąż wrócił z delegacji po jakieś tam narzędzia i wieczorem się z brzuchem drażnił. To głaskał to drapal to gadał do niego a brzuch reagował. A ja lubię mieć spokój. Przynajmniej wczoraj taki miałam dzień ze chciałam spokoju.

Zapasiony kocur [emoji6]
Maciuś
On właśnie śpi tak już godzinę....
A ja niedaleko bo wyżej na łóżku....też brzuchem do góry.....tylko nie ma mnie komu po tym brzusiowa poczochrac jak ja jego....
A mnie dzisiaj moja psina stresuje, bo rano w czasie spaceru najadła się trawy, potem parę kroków dalej wymiotowała, a w domu normalnie zjadła karmę z mięskiem i myślałam, że wszystko jest ok. Ale przed chwilą zajrzałam do miski i ona od rana nie wypiła ani kropli wody! :(

reklama
A mnie dzisiaj moja psina stresuje, bo rano w czasie spaceru najadła się trawy, potem parę kroków dalej wymiotowała, a w domu normalnie zjadła karmę z mięskiem i myślałam, że wszystko jest ok. Ale przed chwilą zajrzałam do miski i ona od rana nie wypiła ani kropli wody! :(
Oj to troszkę nie dobrze...
Wymień i spróbuj zachęcić do świeżej wody.

Do góry