reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pojutrze zaczynam 34 t.c., wiec juz coraz bezpieczniej. Niektóre donoszone dzieci rodzą się z tą waga. Ważne tylko, żeby po porodzie sam oddychał i jadł. Wtedy będę szczęśliwa :)
Dokładnie najważniejsze żeby nie potrzebował inkubatora po urodzeniu, a u Ciebie już prawie bezpiecznie . Mi lekarz powiedział że szyjka długa i żadnych oznak wcześniejszego porodu ale może to i lepiej bo dzisiaj dopiero 31+3 .

reklama
Nie wiem co u was później doczytać padam zabrałam córki na zakupy wszystkie strony bardzo zadowolone i widać było radość w ich oczach jak matka spędza z nimi czas także ten spislaam się ale pipa mnie ciągnie jak cholera :tak:

A foto moja bryka już stoi :D

Załączniki

• DSC_2127.JPG
    DSC_2127.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 137
  • DSC_2129.JPG
    DSC_2129.JPG
    884,4 KB · Wyświetleń: 134
  • DSC_2130.JPG
    DSC_2130.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 120
reklama