reklama
Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ewarut
Fanka BB :)
Co to za lekarz!!!Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
komareczka
Ale jak to biochemicznej? U Ciebie taka jest? Krwawisz?Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
JoAnnA250694
Nienawidzę jak ktoś mnie tak traktuje [emoji19]Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
Ale jak to biochemicznej? U Ciebie taka jest? Krwawisz?
No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MłodaMama93
Ja miałam bóle krzyżowe przy porodzie i nigdy więcej porodu nat. Jestem nawet za tym żeby zapłacić w klinice za cc!! Nigdy więcej tego co ja przeszłam [emoji58]
Karmelove ja miałam brązowy śluz w tamtym tygodniu wieczorem przy sikaniu na drugi dzień dostałam duphaston i od tej pory cisza...
Lekarz powiedział że nie ma pojęcia od czego bo na drugi dzień było ok. Ale mam nadzerke i w sumie przypasowal mi to do tego [emoji4]
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Karmelove ja miałam brązowy śluz w tamtym tygodniu wieczorem przy sikaniu na drugi dzień dostałam duphaston i od tej pory cisza...
Lekarz powiedział że nie ma pojęcia od czego bo na drugi dzień było ok. Ale mam nadzerke i w sumie przypasowal mi to do tego [emoji4]
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ewarut
Debil!!!!No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleczka
No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Koniecznie zmień lekarza. Współczuję ci takiego traktowania.
reklama
komareczka
A jaka masz betę i który dpo? Przepraszam, pewnie są te informacje wcześniej, ale nie chce mi się szukać [emoji4]No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.