Aleczka
Fanka BB :)
@Gosia0210 koniecznie zmień lekarza. Współczuję ci że zostałaś tak potraktowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka masz betę i który dpo? Przepraszam, pewnie są te informacje wcześniej, ale nie chce mi się szukać [emoji4]
Boże! Ja w 12 dpo miałam betę 35!Cykle 29-32 dni, 31 dzien cyklu beta 216
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Gosia0210 koniecznie zmień lekarza. Współczuję ci że zostałaś tak potraktowana
Wychodzi na to że wczesna ciążaCykle 29-31 dni, 31 dzien cyklu beta 216
Ja tak naprawde poszlam do niego tylko po recepte na progesteron, bo tylko do niego na juz bylo miejsce...
No to wiemy dlaczego było miejsce
A co było kiedyś mama opowiadała mi że jak była ze mną na porodówce i zaczęła krzyczeć (rodziła naturalnie) to przyszedł lekarz i powiedział po co d*** dawała jak teraz się drzeJa przy pierwszej ciąży trafiłam na takiego lekarza! Nie dość że bezczelny to arogancki! Idiota jakoś mało...
Zaczął się śmiać że baby jakby mogły to po stosunku by już przychodziły na usg albo zaraz jak miesiączki nie dostanie czy test to na drugi dzień gdzie nic nie widać a one oczekują gruszek na wierzbie [emoji58][emoji58] później płacz bo jest tylko pęcherzyk że ginekolodzy takich nie lubią pacjentek które ledwo test zrobiły i lecą jak potrzaskane na wizytę oczekując cudow.
Byłam w taki szoku ze wstałam duplam drzwiami i poszłam do domu.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka