reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja przy pierwszej ciąży trafiłam na takiego lekarza! Nie dość że bezczelny to arogancki! Idiota jakoś mało...

Zaczął się śmiać że baby jakby mogły to po stosunku by już przychodziły na usg albo zaraz jak miesiączki nie dostanie czy test to na drugi dzień gdzie nic nie widać a one oczekują gruszek na wierzbie [emoji58][emoji58] później płacz bo jest tylko pęcherzyk że ginekolodzy takich nie lubią pacjentek które ledwo test zrobiły i lecą jak potrzaskane na wizytę oczekując cudow.

Byłam w taki szoku ze wstałam duplam drzwiami i poszłam do domu.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Cześć Dziewczyny!

Od jakiegoś czasu czytam forum i dziś nieśmiało postanowiłam się dołączyć [emoji3]
Dwa testy wyszły pozytywnie. W środę robiłam betę 146.56 dziś robiłam drugi raz 349.96. Wizytę u gin mam na 23.01 i mam nadzieje ze nie zwariuje do tego czasu [emoji53]

Jedyne co mnie martwi to normy w laboratorium gdzie robiłam betę 4 tydz zaczyna się od 1500 mlU/ml [emoji53] a ja dopiero mam ponad 300

Trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wychodzi na to że wczesna ciąża

Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app

Niby w normach na 4 tydz. Sie mieszcze... ale nie wiem juz sama co myslec :(
1515779509-e3a1cce930c91eba-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja przy pierwszej ciąży trafiłam na takiego lekarza! Nie dość że bezczelny to arogancki! Idiota jakoś mało...

Zaczął się śmiać że baby jakby mogły to po stosunku by już przychodziły na usg albo zaraz jak miesiączki nie dostanie czy test to na drugi dzień gdzie nic nie widać a one oczekują gruszek na wierzbie [emoji58][emoji58] później płacz bo jest tylko pęcherzyk że ginekolodzy takich nie lubią pacjentek które ledwo test zrobiły i lecą jak potrzaskane na wizytę oczekując cudow.

Byłam w taki szoku ze wstałam duplam drzwiami i poszłam do domu.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
A co było kiedyś mama opowiadała mi że jak była ze mną na porodówce i zaczęła krzyczeć (rodziła naturalnie) to przyszedł lekarz i powiedział po co d*** dawała jak teraz się drze

Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry