karmelovelatte
Fanka BB :)
Też gdzieś słyszałam, że brązowe ok i dość często się zdarza.brązowe podobno może byc
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też gdzieś słyszałam, że brązowe ok i dość często się zdarza.brązowe podobno może byc
To idź do rodzinnego jutro i poproś o receptę awaryjnie warto mieć w razie plamienNie mam, luteiny też nie.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zrobię, dziękuję.To idź do rodzinnego jutro i poproś o receptę awaryjnie warto mieć w razie plamien
Lepiej nie.Boję się że się zarażę
Witam serdecznie [emoji3]Witam wszystkie przyszłe mamusie. Chciałabym dołączyć do grupy. O ciąży dowiedziałam się w sylwestra - prezent na nowy rok po dziewięciu miesiącach starań. Moja beta w 37dc to 3800 a za dwa dni 7500 Wczoraj byłam u lekarza i było widać bijące serduszko, tętno 120 - lekarz stwierdził, że jest to trochę za mało jak na 6 tydz 4 dzień ale że spotyka się z takim tętnem i po dwóch tygodniach płód nadrabia więc staram się myśleć pozytywnie. Wielkość naszego dzieciaczka to 0,62 cm
Nie zazdroszcze. Najgorsze dziadostwo jakie moze byc u maluchaBoję się że się zarażę