reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O to ładnie przybrała w miesiąc :) Nie dała sobie zrobić ładnego zdjęcia ?
Mój też główkowo tyle że dosyć wysoko , stopy pod żebrami ma :)

Nie było mowy o ładnym zdjęciu. A Blanka leży najniższej jak się dało i ja rzeczywiście wyczuwam ruchy bardzo nisko.

ja od początku ciąży i wcześniej zresztą też piję TYLKO gazowane :) nawet nie mam w domu wody niegazowanej, bo mój starszy syn też nauczony tylko gazowane
To tak samo jak u nas w domu. Nikt nie lubi wody niegazowanej :) kupuję taką delikatnie gazowaną i nic mi po niej nie jest a piję dużo.

reklama
Nie było mowy o ładnym zdjęciu. A Blanka leży najniższej jak się dało i ja rzeczywiście wyczuwam ruchy bardzo nisko.

To tak samo jak u nas w domu. Nikt nie lubi wody niegazowanej :) kupuję taką delikatnie gazowaną i nic mi po niej nie jest a piję dużo.
Ja z wodą tak samo, lubię tą lekko gazowaną i pije od początku ciąży :)

ja muszę mieć bardzo gazowaną, więc kupuję małe butelki 0,5 l, bo duża za szybko się wygazowuje i już nie chcę wtedy pić :) ale nic mi po tym nie jest, ani nie mam żadnych wzdęć, ani zgagi. myślę, że to kwestia przyzwyczajenia organizmu, bo odkąd pamiętam piję gazowaną wodę

Dobra niebo w gębie, ale kolejne zrobię z jagodami bo jednak porzeczki maja pestki i wchodzą między zeby no i więcej bezy zrobię, idę myć głowę i zbieram się na świetlice

Załączniki

• DSC_2118.JPG
    DSC_2118.JPG
    617 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_2119.JPG
    DSC_2119.JPG
    634,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry