18grudzien
Fanka BB :)
Ale to słodko wygląda, najważniejsze że wszystko okOczywiście rączka w ustach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to słodko wygląda, najważniejsze że wszystko okOczywiście rączka w ustach
Mnie też to nieustannie zadziwiaCiagle się nie mogę nadziwić, jak z takiej kropeczki na pierwszym usg zrobił się taki CUD <3
O to super jak już odbierzesz to się pochwalZawiozlam dzieci na świetlice i normalnie idę spać o później po 16do nich dołączę jak zregeneruje siły, i właśnie dzwonili że sklepu że jest już mój wózek jupi jutro odbiorę
Ani trochę to na nią nie działa. Mała chyba wyczuwa podstęp hahaJedz coś słodkiego przed wizyta to je pobudza
U mnie drugie USG z rzędu bez porządnego zdjęcia... Też jestem bardzo ciekawa buźki... A Blanka złośliwie zakrywa się już nie tylko obiema rączkami ale i stopą!Mój tez ciagle jakoś zle leży i nie dość, że nie napatrze się na usg bo mało co widać tak tez nie mam żadnych zdjęć. A tak mnie ciekawi jak wyglada
Piękne zdjęcie zazdroszczę.Oczywiście rączka w ustach
super ale ma duży nosek mój ma murzyńskie usta, przynajmniej ostatnio miał takie śmieszne, zobacze za tydzień jak się zmieniłOczywiście rączka w ustach
O to ładnie przybrała w miesiąc Nie dała sobie zrobić ładnego zdjęcia ?Ani trochę to na nią nie działa. Mała chyba wyczuwa podstęp haha U mnie drugie USG z rzędu bez porządnego zdjęcia... Też jestem bardzo ciekawa buźki... A Blanka złośliwie zakrywa się już nie tylko obiema rączkami ale i stopą!Piękne zdjęcie zazdroszczę.
Jednak bylo to III USG. Ale gin mówił, że tak właściwie to teraz do końca co wizytę będę miała tak samo dokładne USG. To jest tydzień 28+3 a biometria płodu odpowiada 28+4. Waży 1296 g a 12 czerwca było 663 g.
Mam liczyć ruchy. W ciągu 12 godzin ma byc 8 wyraźnych pełnych ruchów, np. takich przeciągnięć.
Mała jest ułożona główkowo, bardzo nisko, do czasu porodu będzie musiała się trochę podnieść. Jest jeszcze za mała żebym czuła ją pod żebrami kiedy jest tak ułożona.
No jakoś tak chyba do pół roku najlepsze te kontrasty szczerze nie pamiętam... ale utkwiło mi to w głowie bo lubię te kolory.Ale to chyba na samym początku? Czerwony to chyba pierwszy kolor jaki widzi.
Gazowane nie dobre pod każdym względemOstatnio pisałyście o piciu wody.
Przemyślałam sprawę i wyszło mi, że pije dwie kawy dziennie i 3 łyki wody rano
Katastrofa co?
Kupiłam sobie dzisiaj wodę gazowaną. Będę pić na przymus.
No duży duży, ale to po taciesuper ale ma duży nosek mój ma murzyńskie usta, przynajmniej ostatnio miał takie śmieszne, zobacze za tydzień jak się zmienił