reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dobry wieczór :)
Postaram się Was potem nadrobić, ale to pewnie dopiero jak młoda mi zasnie. Zastrajkowała dziś i nie poszła do przedszkola, więc cały dzień miałam z nią [emoji14]
Ja u mamy, ogarniamy ciuszki Miłka, a mój maluje pokój dzieciakom. Wpadł tylko złożyć życzenia i z prezentem <3 bo dzisiaj dziesięciolecie mojej osiemnastki ;)
Meble już wyszły od producenta, będą u nas w poniedziałek. Coraz spokojniejsza jestem. Remont prawie skończony, ja dziś zaczynam 33 t.c., młody już pewnie że 2 kilo waży, skoro tydzień temu 1850 ;) jakos tak bezpieczniej. Chwale się prezentem :)
IMG_20180706_103748.jpg
IMG_20180706_180857.jpg
IMG_20180706_180953.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_103748.jpg
    IMG_20180706_103748.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 272
  • IMG_20180706_180857.jpg
    IMG_20180706_180857.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 267
  • IMG_20180706_180953.jpg
    IMG_20180706_180953.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 273
reklama
@StarAnia wszystkiego najlepszego! Prezent super, muszę powiedzieć S., że ma mi upolować podobną kurę hehe. 33 tydzień, czyli poród już naprawdę niedaleko, jeszcze z miesiąc i Miłek może wychodzić :)

Nienawidzę swojej wsi. Tzn wieś jak wieś, nawet ładna. Ale ludzie beznadziejni. Dodatkowo mieszka tu większość rodziny mojej i męża. A ja od rodziny wolę trzymać się z dala. Za dużo przykrych słów usłyszałam. A jestem cholernie pamiętliwa. Moi rodzice twierdzą że przesadzam i że tak nie wolno. Ale ja nie potrzebuje takiej rodziny. Czasami to się zastanawiam czy mnie oby nie podmienili w szpitalu. Bo kompletnie nie pasuje.

KINDERBUENOO88 jeszcze nas tu wyszkoli[emoji4] wczoraj ze się nie psuje miłości ślubem, dziś znajomi królika. Jeszcze do tego wczesnia dużo się nauczymy :)

Aha rozumiem. Przykre to. Ja w tej wsi nabyta. Nowa. Znaczy już trzy lata ale dalej jak obca. I ja tez srednio pasuje do mojej rodziny dlatego trzymam się z boku... w sumie to już mam tak ich dość ze nawet ta wyprowadzka całkiem w inne strony mi nie wadzi z tego powodu ze będę mieć spokój od nich. Przynajmniej się nie będę wkurzać ze mi nie pomagają ...

Dobry wieczór :)
Postaram się Was potem nadrobić, ale to pewnie dopiero jak młoda mi zasnie. Zastrajkowała dziś i nie poszła do przedszkola, więc cały dzień miałam z nią [emoji14]
Ja u mamy, ogarniamy ciuszki Miłka, a mój maluje pokój dzieciakom. Wpadł tylko złożyć życzenia i z prezentem <3 bo dzisiaj dziesięciolecie mojej osiemnastki ;)
Meble już wyszły od producenta, będą u nas w poniedziałek. Coraz spokojniejsza jestem. Remont prawie skończony, ja dziś zaczynam 33 t.c., młody już pewnie że 2 kilo waży, skoro tydzień temu 1850 ;) jakos tak bezpieczniej. Chwale się prezentem :) Zobacz załącznik 874496Zobacz załącznik 874497Zobacz załącznik 874498

Sto latek ! Tylko nie szalej z tym ogarnianiem ciuszków

Kasiaczek89pl dlatego dobrze też że masz przed sobą perspektywę zmiany otoczenia :)

Dziewczyny, te które już mają pociechy powiedzcie mi czy codziennie w ciąży do końca czułyscie ruchy, czy zdarzyło się że pojechalyscie spanikowane na IP?

Ja nie byłam w żadnej z tamtych ciąż na IP. Ruchów nikt mi nie kazywal śledzić. Ale to było 10i9 lat temu. A teraz byłam raz bo młody szalał strasznie. A jakbym nie czuła to położna mi mówiła żeby podjechać do niej lub właśnie na izbę

Bo ja tak pytam na wszelki wypadek. Boje się tej końcówki :(
Ja w pierwszej byłam na IP bo właśnie coś mi z ruchami nie pasowało.
@StarAnia Sto lat ;) ja w tym roku drugą 18 miałam.
@KINDERBUENOO88. no tak wszystko na Gosię ;)
@kasiaczek89pl. no u nas tak się mówi właśnie jak napisała KINDERBUENOO88 na dalekich znajomych czy nawet rodzinę typu piąta woda po kisielu...

Źle się czułam... Zdrzemnęłam... Koszmarnie mi się spało bo cały czas serce mi tłukło... czasem tak mam jak śpię w dzień gdzie za oknem coś się dzieje. I wstałam z bólem głowy tylko... do dupy taka "regeneracja" się wymeczyłam tylko :/

reklama
Do góry