reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Te stare raszple na osiedlu doprowadzą kiedyś do b. nieprzyjemnej syt.
Teraz przy..ały się do moich dzieci że się z Naszym psem wściekają (pies po Labsie niespełna rok więc rozumiecie) i w ogóle że w piłkę pod blokiem grają!
K..y porobiły parkingi bo nie umiały parkować jeden plac zabaw za jedną ruchliwą ulicą drugi za 3 osiedlówkami i pretensje że się dzieci pid domem bawią... noszszsz ciśnienie mi podniosła stara ropucha.

Nie denerwuj się ....

reklama
To mieszkanie to mi "ryje banie" strasznie. W dzień i podczas snu...
Stresuję się żeby było dobrze wszystko i tym czy święta już u siebie...
To może głupie ale marzy mi się żebym nie musiała w Wigilię najpierw u rodziców potem Otwock i potem różnie... bo zazwyczaj z Otwocka nie wracaliśmy bo rano Sławek na zdjęcia i tak do drugiego dnia do południa a po południu to tam oblewanie świąt... więc bywało że i 3 noce poza domem... A tak bym zrobiła u siebie i luz... :) i w ogóle CHCĘ BYĆ NA SWOIM.
Pamiętam jak mieszkaliśmy chwilę tylko we dwoje (no z K. w brzuchu) fajnie było. Rodzice wpadali 2x w miesiącu my do nich jak nam się chciało. Nikt nam się w nic nie wtrącał... nie czepiał nie szukał zajęć na siłę...
Na naukach przedmałzeńskich ksiądz powiedział że najlepsi teściowie czy rodzice potrafią dobrymi radami nie jedno małżeństwo rozwalić i żeby trzymać się od nich z dala... jezu...ale Wam przynudzam:)

To zdanie to racja. I tych naukach.

Zobacz załącznik 874466 A meble chcę z tej kolekcji. Estetycznie znośne. Cenowo nie wygórowane i pojemne. Czyli to na czym mi zależy... Jakościowo pewnie jak wszystkie sieciówki no ale cóż mąż fotograf-anteniarz a nie stolarz ;) to nie wybrzydzam ;) za to światła mi pociągnie i inne takie budowlane gdzie będę chciała ;)

Kręciłam ze stolarzem. Powiem Ci nic dobrego :)

Haha :) ale wy jesteście zboczuszki.
Ładne mebelki, GoJ. Może jakoś nam się wszystkim poukłada..
A tak z innej beczki. W niedzielę przyjeżdża koleżanka prosić na wesele. Co robicie na takie szybkie mini imprezy do jedzenia? W sensie tanio i szybko i żeby w miarę wyglądało :)
Zależy. Np. Bagietkę kroję na kanapki i na jednych łosoś wędzony, ogórek, koperek, sis chrzanowy. Na innej jajko rzodkiewka i buraczane carpaccio... lub liść botwiny albo szpinaku baby. Może być jeszcze z serem pimidorkiem i oliwką. Czikersy z dipem czosnkowym. Koreczki (pleśniowy na krakersie z gruszką lyb ba pringelsie paprykowym z winogronem) o deska serów z figami winigronami oliwkami i pringelsami czy krakersami... takie tam antypasti

reklama
Do góry