To kiepski z niego rzemieślnikNie to super. Ale czasu nie miał na nic i mało zarabiał
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To kiepski z niego rzemieślnik
Za dokładny. Dwa razy dłużej robił niż inni i przez to nie wychodził na swoje. W dodatku ciagle w pracy. Ale to tez się na inne sfery przekładało. Perfekcjonista w każdym calu .... potrafił siedem razy poprawiać
RooibosGirl
Nie dziwię Ci się. Ja teraz w ciąży też mam problem z wychodzeniem do ludzi. Zazwyczaj nie mam ochoty nikogo oglądać. Dobrze, że mam psa to przynajmniej co rano muszę się ogarnąć, ubrać i wyjść z domu, bo tak to bym chyba zdziczałaJa jakoś jestem tak aspoleczna, na co dzień też, a w ciąży już w ogóle... Że denerwuje mnie jak ktoś mi burzy moją samotnosc. A w trakcie ciąży to już 6 para która będzie nas prosić na wesele. Po prostu nie chce mi się nic wymyślać i szykować..
Może to też troszkę przez to, że S. dużo siedzi w pracy, po godzinach kończy naprawiać mój samochód no i nawet za bardzo nie mamy kiedy wyjść. A samej to mi się nie chce, w tym tygodniu miałam odwiedzić dwie koleżanki.. no i standardowo przełożyłam na następny tydzień, bo w tym miałam tyyyyyle ważnych rzeczy do zrobienia, nagle wymyśliłam nawet że muszę zacząć prać i prasować wszystko dla dziecka, bo przecież do września na pewno nie znajdę ani chwili czasu - to obowiązkowo musiało się odbyć w tym tygodniu.
kasiaczek89pl
Nie dziwię Ci się. Ja teraz w ciąży też mam problem z wychodzeniem do ludzi. Zazwyczaj nie mam ochoty nikogo oglądać. Dobrze, że mam psa to przynajmniej co rano muszę się ogarnąć, ubrać i wyjść z domu, bo tak to bym chyba zdziczała
Może to też troszkę przez to, że S. dużo siedzi w pracy, po godzinach kończy naprawiać mój samochód no i nawet za bardzo nie mamy kiedy wyjść. A samej to mi się nie chce, w tym tygodniu miałam odwiedzić dwie koleżanki.. no i standardowo przełożyłam na następny tydzień, bo w tym miałam tyyyyyle ważnych rzeczy do zrobienia, nagle wymyśliłam nawet że muszę zacząć prać i prasować wszystko dla dziecka, bo przecież do września na pewno nie znajdę ani chwili czasu - to obowiązkowo musiało się odbyć w tym tygodniu.
Ja mam podobnie... tez nie mam weny wychodzić , znosić ludzi ... tym bardziej ze coraz bardziej działają mi na nerwy
kasiaczek89pl
Ja mam psa na podwórku, ale lubię go bardziej niż ludzi
Ja czasami po kilka dni się nie ubieram.. Najważniejszym przedsięwzięciem jest ogarnięcie się na wizytę u gina. To jedyne towarzystwo, którego nie mogę się doczekać.
Ja ostatnio często do południa w koszuli nocnej ... a tak to ze dwa komplety wygodnych ciuchów i na zmianę wszędzie w tym chodzę.
No to ja już jestem aspołeczna do granic szczególnie teraz. Na wizyty chodzę bo muszę. A tak dom dom dom... po małe sprawunki dzieci chodzą zazwyczaj.. większe załatwiam przez męża lub ojca... gadać mi się z Nikim nie chce a już szczególnie nie z obcymi sąsiadami czy znajomymi królika
kasiaczek89pl
Kasiaczek89pl ja tak samo, mam dwie pary legginsow i kilka bluzek. Nawet szkoda mi pieniędzy na ubrania ciążowe. Zresztą i tak nie mam ochoty się nikomu podobać, zwłaszcza na tej głupiej wsi.
Identycznie ... mówisz ze tez nie lubisz swojej wioski ?
kasiaczek89pl
No to ja już jestem aspołeczna do granic szczególnie teraz. Na wizyty chodzę bo muszę. A tak dom dom dom... po małe sprawunki dzieci chodzą zazwyczaj.. większe załatwiam przez męża lub ojca... gadać mi się z Nikim nie chce a już szczególnie nie z obcymi sąsiadami czy znajomymi królika
Znajomymi krolika ? Czyli ?
KINDERBUENOO88
Znajomymi krolika ? Czyli ?
To taki związek frazeologiczny, odnoszący się do grupy osób z reguły mało ważnych
reklama
KINDERBUENOO88
Nienawidzę swojej wsi. Tzn wieś jak wieś, nawet ładna. Ale ludzie beznadziejni. Dodatkowo mieszka tu większość rodziny mojej i męża. A ja od rodziny wolę trzymać się z dala. Za dużo przykrych słów usłyszałam. A jestem cholernie pamiętliwa. Moi rodzice twierdzą że przesadzam i że tak nie wolno. Ale ja nie potrzebuje takiej rodziny. Czasami to się zastanawiam czy mnie oby nie podmienili w szpitalu. Bo kompletnie nie pasuje.
KINDERBUENOO88 jeszcze nas tu wyszkoli wczoraj ze się nie psuje miłości ślubem, dziś znajomi królika. Jeszcze do tego wczesnia dużo się nauczymy
Z tym Królikiem to Gosia zaczęła