reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To mieszkanie to mi "ryje banie" strasznie. W dzień i podczas snu...
Stresuję się żeby było dobrze wszystko i tym czy święta już u siebie...
To może głupie ale marzy mi się żebym nie musiała w Wigilię najpierw u rodziców potem Otwock i potem różnie... bo zazwyczaj z Otwocka nie wracaliśmy bo rano Sławek na zdjęcia i tak do drugiego dnia do południa a po południu to tam oblewanie świąt... więc bywało że i 3 noce poza domem... A tak bym zrobiła u siebie i luz... :) i w ogóle CHCĘ BYĆ NA SWOIM.
Pamiętam jak mieszkaliśmy chwilę tylko we dwoje (no z K. w brzuchu) fajnie było. Rodzice wpadali 2x w miesiącu my do nich jak nam się chciało. Nikt nam się w nic nie wtrącał... nie czepiał nie szukał zajęć na siłę...
Na naukach przedmałzeńskich ksiądz powiedział że najlepsi teściowie czy rodzice potrafią dobrymi radami nie jedno małżeństwo rozwalić i żeby trzymać się od nich z dala... jezu...ale Wam przynudzam:)

reklama
Dziewczyny dziś podjechałam do internisty i mam w końcu skierowanie na oddział urologii do szpitala... Mam tylko nadzieję że mnie podlecza i chociaż w miarę ostatnie miesiace normalnie bede się poruszać ..i w końcu nie bedzie mnie brzuch bolał. ..w poniedziałek rano ruszam do szpitala..

Byle jak najszybciej Ci pomogli i szybko było po problemie :)

Wyglada na większe :)
Wiesz 36 mkw nie dużo ale i nie mało. Teraz jest puste to na zdjęciach wygląda na duże. Znowu jak się osobiście tam jest wygląda na klitkę straszną. Niżej wrzucam zdjęcie mojego projektu więc generalnie i ustawne w miarę i wszystko co trzeba wejdzie...
1530888461964106155340.jpg
Nie wyrysowałam jeszcze łazienki. Mebli u dzieci. Ale no tak mbiej-więcej...

Załączniki

• 1530888461964106155340.jpg
    1530888461964106155340.jpg
    467 KB · Wyświetleń: 247
GOJ wiadomo, że na swoim najlepiej. Jesteś panią sama sobie, robisz wszystko jak uważasz. Nikt Ci do kuchni czy sypialni nie zagląda i nie rozlicza z tego co robisz.

Rooiboos normalnie z facetami nie jest zle. Jeszcze jak byłam ze tak powiem ,, pijąca " to się szło na piwo by popołudniami nie siedzieć w domu i ciagle się gdzieś wychodziło. Od kiedy zaszłam w ciąże trochę się mi zmieniło, bo więcej siedzę w domu. W sumie 90% czasu. I tak zaczęło mi przeszkadzać. A wcześniej to mi się podobało bo ogólnie miałam dusze towarzyska ta ciaza mnie zmienia w dziada co zaczyna ludzi unikać :)

Kasia wiadomo, że razem najlepiej. Ale tez to są trudne dylematy jak facet w delegacji. Taki Wojtek co to z nami pomieszkuje od 8 lat w delegacji. Zreszta te wszystkie chłopski co z Kamilem pracują to z Pomorza a pracują i mieszkają tu a na weekendy zjeżdżają. Trochę się nasłuchałam z ich perspektywy jak to jest ciężko, ale pracują na wyjazdach bo robią to dla swoich dzieci. A budowy majà po całej Polsce i nawet za granicą i ciągle w rozjazdach :(
Pieniądze to silny argument, zwłaszcza jak ma się dzieci.

Wiesz 36 mkw nie dużo ale i nie mało. Teraz jest puste to na zdjęciach wygląda na duże. Znowu jak się osobiście tam jest wygląda na klitkę straszną. Niżej wrzucam zdjęcie mojego projektu więc generalnie i ustawne w miarę i wszystko co trzeba wejdzie...Zobacz załącznik 874456 Nie wyrysowałam jeszcze łazienki. Mebli u dzieci. Ale no tak mbiej-więcej...

Kurczę jak fachowo wyrysowane, No No :):)

Wow :) ja nigdy nie potrafiłam nic narysować. Zresztą nie liczą się aż tak bardzo metry. Lepsze ciasne ale własne i z lżejszym powietrzem, czyt. bez toksycznych osób.
Pewnie! Szczególnie że tu mam dwa pokoje po 9 mkw i reszta wszystko wspólne. Jak gospodarowałam co sezon balkon to i tak wieczorem tam nie posiedziałam... bo balkon do pokoju rodziców należy... i wiecznie coś. Mnie tutaj już nawet nie chce się starać nic robić bo za chwilę jest po ichniemu.

reklama
Top_Mix_przed_mall.jpg
A meble chcę z tej kolekcji. Estetycznie znośne. Cenowo nie wygórowane i pojemne. Czyli to na czym mi zależy... Jakościowo pewnie jak wszystkie sieciówki no ale cóż mąż fotograf-anteniarz a nie stolarz ;) to nie wybrzydzam ;) za to światła mi pociągnie i inne takie budowlane gdzie będę chciała ;)

Załączniki

• Top_Mix_przed_mall.jpg
    Top_Mix_przed_mall.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 258
Do góry