RooibosGirl
Fanka BB :)
Cudne zdjęcie!!! Szczęściaro, ale fajna pamiątka!pochwale sie fotka z szesji ciazowej
Koleżanka mojej mamy z pracy bardzo długo starała się o dziecko, w końcu mieli in vitro i udało się, cała ciąża w nerwach, ale w końcu na świat przyszly dwa zdrowe bliźniaki. A potem bez żadnego problemu zaraz już bez żadnych wspomagaczy udało się zrobić kolejne dzieckoJa usłyszałam w klinice leczenia niepłodności po pierwszym dziecku że to cud że je mam naturalnie bez żadnych wspomagaczy ale drugie to na pewno in vitro! Po Bartku poszłam znów to mówi że więcej mieć nie będę bez stymulacji... i co? Jajco!
To tak jak ja... na ślubie jak makijażystka zrobiła mi porządny make up to byłam pewniejsza siebie, a tak to zawsze się chowam... a jeszcze ludzie zazwyczaj tak długo kadrują, że ja po prostu zaczynam czuć jak tężeje mi uśmiech i że to zdjęcie na pewno będzie brzydkie... no i w rezultacie większość rzeczywiście jest taka, ze mam ochote od razu je podrzeć.Mnie bardziej chodziło o zdjęcia chłopców razem. Sama nienawidzę mieć robionych zdjęć...
Teraz jak poszłam do fotografa robić zdjęcia do nowego dowodu to standardowo zrobił trzy i zapytał które najlepsze. "Wszystkie straszne!" pomyślałam i ostatecznie poprosiłam jego żeby wybrał, bo ja nie lubię patrzeć na swoje zdjęcia.
Ja dla siebie i S. ubrania prasuję tylko kiedy tego potrzebują, a tak to zaraz po wyschnięciu wędrują do szafy. No chyba, że coś wygląda jak naprawdę wyjęte psu z pyska to wtedy wyciągam tę nieszczęsną deskę.Ja po praniu wkładam do szafy złożone i prasuje rano przed ubraniem. Bo jak prasuje wcześniej i to leży i tak musiałabym dwa razy przejechać a tak prasuje tylko raz.
Dla małego na początku będę prasować bo ponoć to zabija bakterie
O ubrankach dla dziecka słyszałam to samo, że trzeba prasować, żeby wybić bakterie
Gdzie nam @Bajdelka35 znikła?