reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

hejka

jeśli chodzi o sex..moze byc i moze nie byc ;-))

ja się pozbyłam całej bandy. Mąz na obozie jako trener ze starszakiem i zawiozłam młodszego. Cisza spokoj az mi nieswojo. Dobrze, ze jest pies.
Od 2 dni juz nie pracuje bu:( nadrabiam zaległosci towarzyskie zatem :)

pochwale sie fotka z szesji ciazowej :D
Piękne zdjęcie :)
Jesteś bardzo ładną kobietą :) mam nadzieję że nie zabrzmiało to dziwnie :p

reklama
U mnie też nie było liczenia dni płodnych ani nic takiego :) tylko że u nas udało się za pierwszym razem w sensie w pierwszym cyklu po odstawieniu anty.
Ale u mnie lekarze nastraszyli że nie będzie łatwo, ze policystyczne jajniki i to może trwać nawet i 2 lata , jeden lekarz to już nawet mówił o in vitro bo progesteron niski , brak owulacji. I może udało się tylko dlatego że od początku byłam przekonana że nic z tego i żeby się nie nastawiać :) dowiedziałam się dopiero w 7 tyg bo brak miesiączki u mnie to nie było nic nowego, bez anty zawsze miałam raz na 3-4 miesiące .
Ja usłyszałam w klinice leczenia niepłodności po pierwszym dziecku że to cud że je mam naturalnie bez żadnych wspomagaczy ale drugie to na pewno in vitro! Po Bartku poszłam znów to mówi że więcej mieć nie będę bez stymulacji... i co? Jajco!:)

hejka

jeśli chodzi o sex..moze byc i moze nie byc ;-))

ja się pozbyłam całej bandy. Mąz na obozie jako trener ze starszakiem i zawiozłam młodszego. Cisza spokoj az mi nieswojo. Dobrze, ze jest pies.
Od 2 dni juz nie pracuje bu:( nadrabiam zaległosci towarzyskie zatem :)

pochwale sie fotka z szesji ciazowej :D

Ale śliczna pamiątka ;)

A ja nie licząc zdjęć do lustra wysyłanych mężowi to nie mam żadnych takich fotek na.których widać że w ciąży jestem :happy2:
Szewc bez butów chodzi .....
Heheh.
Ale na pewno Ulci zrobię sesję noworodkową, taką z prawdziwego zdarzenia.
Plus zdjęcia z braćmi i z tatusiem.
:tak:
To przy okazji chłop mi cyknie pare ujęć a ja już jakoś skadruje je potem sobie w Photoshopie :-D

Po pół godz i upomnieniu się położne se przypomniały ze czekamy z inna pacjentka na zapis. Dobrze ze weszła się przypomnieć bo inaczej byśmy siedziały w nieskończoność

A ja nie licząc zdjęć do lustra wysyłanych mężowi to nie mam żadnych takich fotek na.których widać że w ciąży jestem :happy2:
Szewc bez butów chodzi .....
Heheh.
Ale na pewno Ulci zrobię sesję noworodkową, taką z prawdziwego zdarzenia.
Plus zdjęcia z braćmi i z tatusiem.
:tak:
To przy okazji chłop mi cyknie pare ujęć a ja już jakoś skadruje je potem sobie w Photoshopie :-D
Mam podobny plan

reklama
Po pół godz i upomnieniu się położne se przypomniały ze czekamy z inna pacjentka na zapis. Dobrze ze weszła się przypomnieć bo inaczej byśmy siedziały w nieskończoność

Biedna :(
Kurde robi się akcje społeczne by szanować kobiety w ciazy, w kolejki puszczać itp a w szpitalach gdzie to w sumie najważniejsze dla ciężarnej wszystko idzie po macoszemu :(

Do góry