reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też z tym seksem mam identycznie.
Za to męża mam mocno potrzebującego i ostatnio na tym tle kłótnie.... Normalnie jakby nasieniowody z mózgiem się połączyły i jedno na drugie wpływało....eh
Mój chyba przywykł do częstotliwości imieninowo-świątecznej ;) ale lata mieliśmy w tej kwestii kłopot bo on by mógł 3x dziennie ja 3x w roku ;)

reklama
W ogóle z Was to dobre żony. Ja uczucia umiem okazywać tylko dzieciom :) tzn. mówić że kocham, przytulać itp.
Dla męża jestem wymagająca i krytyczna i oziębła... dziwne że jemu to pasuje... bo w poprzednim związku po 4 latach usłyszałam że nigdy nie kochałam bo nie byłam zazdrosna... cóż...

Zadzwoniłam do tej Szkoły co chcę Bartka przenieść. Powiedzieli że muszę wniosek wypełnić a te będą rozpatrywane pod koniec lipca i że generalnie nie mają miejsc ale jakbyśmy mieszkali tam to muszą przyjąć no bo to rejon (nie dziwne 100m czy mniej od domu ;) ) Także jest nadzieja że się ułoży jakbym chciała.
Jeszcze jakby udało mi się Kacprowi orzeczenie i MTON załatwić to by było MEGA genialnie! Szczególnie zimą przy niemowlaku.

W ogóle z Was to dobre żony. Ja uczucia umiem okazywać tylko dzieciom :) tzn. mówić że kocham, przytulać itp.
Dla męża jestem wymagająca i krytyczna i oziębła... dziwne że jemu to pasuje... bo w poprzednim związku po 4 latach usłyszałam że nigdy nie kochałam bo nie byłam zazdrosna... cóż...

Zadzwoniłam do tej Szkoły co chcę Bartka przenieść. Powiedzieli że muszę wniosek wypełnić a te będą rozpatrywane pod koniec lipca i że generalnie nie mają miejsc ale jakbyśmy mieszkali tam to muszą przyjąć no bo to rejon (nie dziwne 100m czy mniej od domu ;) ) Także jest nadzieja że się ułoży jakbym chciała.
Jeszcze jakby udało mi się Kacprowi orzeczenie i MTON załatwić to by było MEGA genialnie! Szczególnie zimą przy niemowlaku.

Trzymam kciuki :)

U nas stosunki prawie się nie zmieniły :D w sensie mój mógłby 3 razy dziennie, nawet jak mega zmęczony po pracy, ja tez sobie nie odmawiam, chociaż częściej niż wcześniej wybieram po prostu sen:D ale w dzień, jak tylko trafi się okazja to czemu nie:) siła uczucia, że tak to nazwę tez się nie zmieniła, tylko trochę inne pozycje trzeba obierać, co budzi kreatywność :D ostatnio miałam mojego rogala pod tyłkiem hahah
Ktoś pisał, że miał krew po stosunku, u mnie to była praktycznie pierwsza oznaka ciąży, tez się wystraszyłam, ale okazało się, że to infekcja, suchość , zaleczona, później wilgotność się zwiększyła i teraz jest okej :-)

Mojej koleżance wczoraj o 22 odeszły wody, 2 tygodnie po terminie, pojechała do szpitala, żadnych skurczy rozwarcia tez nie, faceta odesłali do domu, a dzisiaj o 7 rano ona do mnie fotkę maluszka, mówi ze trwało to 4 godz;) i rodziła tam gdzie ja chce i sobie chwaliła, ze położne super wiec jestem spokojniejsza :-) i ma tyle same km co ja do szpitala, wiec tez może zdążę :D

Boże... dwa tygodnie po terminie! Nerwowo bym nie wytrzymała...
No już mi pisała, że ma dość, że nie śpi po nocach :/ najlepsze to, że wcześniej musiala jeździć na ktg PRYWATNIE, bo jakby chciała za darmo, to by musiała się kłaść na oddział , zrobić ktg i wypisać na własne zadanie i oni odpowiedzialności nie biorą, jak się coś stanie

8B32550A-EABB-4EF4-9482-459A61CAB703.png Zaczynam dzisiaj 3 trymestr :O jak to?!

Załączniki

• 8B32550A-EABB-4EF4-9482-459A61CAB703.png
    8B32550A-EABB-4EF4-9482-459A61CAB703.png
    50,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama

Oby się wszystko udało :)

Do góry