Mama7
Fanka BB :)
Ja biorę nawet Asmag forte i to nawet 4*2 żeby był w Normie . Sprawdzam tak raz w mc
Robisz co miesiąc wyniki z krwi na magnez?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę nawet Asmag forte i to nawet 4*2 żeby był w Normie . Sprawdzam tak raz w mc
Robisz co miesiąc wyniki z krwi na magnez?
@kasiaczek89pl o kurcze, to sporo, ja zwykly asmag, nawet nie forte, ale moze faktycznie warto zbadac
Myślę, że to bardzo dobrze że go przygotowujesz rozmową na przyjście na świat siostrzyczki mi mama opowiadała że ja byłam strasznie zazdrosna o mojego brata, tylko między nami jest 14 miesięcy różnicy to też zupełnie inna sytuacjaTrochę się tego boję.. Ale z drugiej strony to nasze pierwsze wspólne wakacje bez pracy i placówek oświatowych. Już kilka miesięcy -wcześniej odbieram synka i mamy dla siebie dużo czasu. Rozmawiamy o tj że to dzięki siostrzyczce.. Ale też że jak już się pojawi to tego czasu będzie mniej.
My też staraliśmy się o synka chwilę (...)i pamiętam moja rozpacz po każdym okresie.. o córeczkę już spokojniej podchodziłem.. tu mężowi bardziej zależało.. Ja się cieszyłam że mam chociaż 1 dziecko i pogodziłam że więcej nie będzie.. A tu niespodzianka..
Martabunia smaki dzieciństwa to jest to.. mój tata robi najlepsza cebulkę smażona na świecie.. i uwielbiam.. co prawda nauczyłam się mniej tłuste.. Ale ten smak..
Przyszły pieniążki. Całkiem przyzwoicie , bo powinny być 3 , a są dziśA mi się wydaje, że ZUS ma chyba aż 60 dni na wypłacenie pieniędzy za zwolnienie.
Zabije dziś kogoś!!
Czy któraś przez Emp@tie składała o "Dobry start"? Ja od 1.07 próbuje i huk! wiesza się na wpisywaniu adresu! Szlag mnie trafi.
Dodatkowo wcisnęli mnie na USG 30+1
na jutro. Fajowo! Ale afera jest inna bo nie mam ubezpieczenia. Uświadomiłam babę że w ciąży mam darmową opiekę i hak jej do mojego ubezpieczenia. No to że dobrze. Tylko 20 minut wcześniej mam być z dowodem. Ha! A dowód mam nieważny ale ciii może nie zobaczą... ino żeby dane się zgadzały...