reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja musiałam zrobić miesiąc temu ferrytyny j miałam poniżej normy..wyszło mi 13, a norma od 15-180.. Ale biorę żelazo z Wit b i C i hemoglobina mi się podniosła do granicy normy, więc nie jest tak źle. Zasobów brak, ale bieżące dostarczanie coś tam daje..

Trochę się tego boję.. Ale z drugiej strony to nasze pierwsze wspólne wakacje bez pracy i placówek oświatowych. Już kilka miesięcy -wcześniej odbieram synka i mamy dla siebie dużo czasu. Rozmawiamy o tj że to dzięki siostrzyczce.. Ale też że jak już się pojawi to tego czasu będzie mniej.

My też staraliśmy się o synka chwilę (...)i pamiętam moja rozpacz po każdym okresie.. o córeczkę już spokojniej podchodziłem.. tu mężowi bardziej zależało.. Ja się cieszyłam że mam chociaż 1 dziecko i pogodziłam że więcej nie będzie.. A tu niespodzianka..

Martabunia smaki dzieciństwa to jest to.. mój tata robi najlepsza cebulkę smażona na świecie.. i uwielbiam.. co prawda nauczyłam się mniej tłuste.. Ale ten smak..
Myślę, że to bardzo dobrze że go przygotowujesz rozmową na przyjście na świat siostrzyczki :) mi mama opowiadała że ja byłam strasznie zazdrosna o mojego brata, tylko między nami jest 14 miesięcy różnicy to też zupełnie inna sytuacja :)

Zabije dziś kogoś!!
Czy któraś przez Emp@tie składała o "Dobry start"? Ja od 1.07 próbuje i huk! wiesza się na wpisywaniu adresu! Szlag mnie trafi.
Dodatkowo wcisnęli mnie na USG 30+1
na jutro. Fajowo! Ale afera jest inna bo nie mam ubezpieczenia. Uświadomiłam babę że w ciąży mam darmową opiekę i hak jej do mojego ubezpieczenia. No to że dobrze. Tylko 20 minut wcześniej mam być z dowodem. Ha! A dowód mam nieważny ;) ale ciii może nie zobaczą... ino żeby dane się zgadzały...

reklama
Zabije dziś kogoś!!
Czy któraś przez Emp@tie składała o "Dobry start"? Ja od 1.07 próbuje i huk! wiesza się na wpisywaniu adresu! Szlag mnie trafi.
Dodatkowo wcisnęli mnie na USG 30+1
na jutro. Fajowo! Ale afera jest inna bo nie mam ubezpieczenia. Uświadomiłam babę że w ciąży mam darmową opiekę i hak jej do mojego ubezpieczenia. No to że dobrze. Tylko 20 minut wcześniej mam być z dowodem. Ha! A dowód mam nieważny ;) ale ciii może nie zobaczą... ino żeby dane się zgadzały...

Oj matka , matka:) fajnie to jutro się pochwalisz co na usg

Do góry