reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie czyści przed wizytą druga strona :/. Do tego mam potworne nudności i co chwila przytulam się do muszli. W pierwszej ciąży tego nie miałam. Nie wiedziałam co to znaczy mieć mdłości i wymiotowac [emoji16]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić :( Ale jak piszesz, Aniołek czuwa o tworzy się nowe życie, którego serduszko już bije dla Ciebie :)

Teraz tylko słoneczko :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dali mi znieczulenie przed zabiegiem , które na mnie nie zadziałało wszystko żywcem.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@karmelovelatte współczuje, ale nie stresuj się Twoja beta naprawdę pięknie wygląda :) Szczególnie jak na tak wczesną ciąże :) Będzie pięknie i dobrze ;)
Ja też te ostatnie ciąże znoszę zupełnie inaczej niż tą z synkiem. Mdłości, zmęczenie, pryszcze...

Dali mi znieczulenie przed zabiegiem , które na mnie nie zadziałało wszystko żywcem.

Ewarut to okropne. Bardzo CI współczuje. Mówisz o łyżeczkowaniu? Miałaś miejscowe? Miałam dwa razy łyżeczkowanie i nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło, mi zawsze dawali tą lekką narkozę, budziłam się już po. Ja o swoich przeżyciach nie bede opowiadała, bo nie chce tu wprowadzac niemiłej atmosfery, ani rozgrzebywac tych wspomnień.

Ewarut to okropne. Bardzo CI współczuje. Mówisz o łyżeczkowaniu? Miałaś miejscowe? Miałam dwa razy łyżeczkowanie i nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło, mi zawsze dawali tą lekką narkozę, budziłam się już po. Ja o swoich przeżyciach nie bede opowiadała, bo nie chce tu wprowadzac niemiłej atmosfery, ani rozgrzebywac tych wspomnień.
To tym mówię. Ale koniec z tym....

Wiecie, ja mimo, że to bardzo wczesna ciążą to marzę już sobie o przygotowaniach do narodzin. Oczywiście narazie na marzeniach się kończy, ale fajnie by było już móc kupić chociaż małe skarpetki, albo bodziaka ;)

Wiecie, ja mimo, że to bardzo wczesna ciążą to marzę już sobie o przygotowaniach do narodzin. Oczywiście narazie na marzeniach się kończy, ale fajnie by było już móc kupić chociaż małe skarpetki, albo bodziaka ;)
Który tydzień u Ciebie?

reklama
Też tak mam chodzę z wielkimi oczami dotykam i czekam kiedy będę mogła kupić [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry