Inka90
Fanka BB :)
To wiem, ale mi nigdy nie wychodziła smaczna, więc zawsze zgłaszam się do mamy[emoji2]Najważniejsze by przyprawiać dopiero jak już będzie prawie usmażona to wtedy jest najlepsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wiem, ale mi nigdy nie wychodziła smaczna, więc zawsze zgłaszam się do mamy[emoji2]Najważniejsze by przyprawiać dopiero jak już będzie prawie usmażona to wtedy jest najlepsza
Nie wypowiadam się bo nie robięTo wiem, ale mi nigdy nie wychodziła smaczna, więc zawsze zgłaszam się do mamy[emoji2]
A ja ciągle czekam, aż będzie cukinia w ogródku [emoji19]Ale mi smaka robicie na te potrawy, razem by powstała całkiem niezła knajpa z tych dań ja gotowalam leczo, bo mamy cukinie w ogródku, a mój mąż tak lubi.
Dareczka1994 bardzo ładnie wyglądasz
Wiciowamama śliczne butki niezła kolekcja jak na kobietke przystało.
GoJ ja sama uwielbiam chodzić bez kapci
Wiecie że w sumie to już jesteśmy w końcówce 7 miesiąca? :O
Świetnie wyglądasz A buty rewelacja, takie w moim styluDzisiaj robiłam przymiarki, żeby jutro zaskoczenia nie było idealne są te sukienki w kształcie litery A, w ogole nie widac brzuszka i nie podkreślają niepotrzebnych kształtów sorki za bałagan
Zobacz załącznik 872140
Hahah spokojnie, te buty to tylko tak na wejście do samochodu sandały na płaskim :-) żal mi tylko tego tatara na weselu ( po porodzie musza mi przywieźć tatara z domu haha marzę o nim cała ciążePrzede wszystkim nie solić do końca bo się zamyka bezsensu..
Ale Dżaga!!!
Dzisiaj robiłam przymiarki, żeby jutro zaskoczenia nie było idealne są te sukienki w kształcie litery A, w ogole nie widac brzuszka i nie podkreślają niepotrzebnych kształtów sorki za bałagan
Zobacz załącznik 872140
Ja generalnie jestem zwolenniczką chodzenia boso. Nie uznaję kapci szczególnie kiedy stopa się kształtuje.
Nie ma, oszukuje was z ta ciążaGdzie brzuszek?
Seremida chyba jednak każda z nas ma stracha, ale na pewno dobrze się Wami zajmą a to że szpital na przeciwko to w ogóle dla mnie bajka. Tak bym chciala, mieć parę kroków do szpitala.
GoJ, ja też uwielbiam mmm, polewam jogurtem naturalnym i posypuje koperkiem. Mniam.
Inka90 mój mąż w tym roku wszystko wcześnie zasial żeby jego córeczka miała same witaminki już ogórki malosolne też robiłam dwa razy po 5 litrów, botwinke mieliśmy, ale tu akurat się nie popisalam
A cukinia dla mnie miodzio. Na kolacje wersja łódeczki z ryżem i kurczakiem i serem.
Mój mąż ma dziś imieniny, ma tyle pysznych cukierków. Mogłam sobie chociaż popatrzeć
Nie ma, oszukuje was z ta ciąża