Chloe.Chloe
Fanka BB :)
O matko śliczneKolekcja butków również skompletowana
Mój dzieciak bosy . Czytałam, że do roku buty niepotrzebne to nie kupuje...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko śliczneKolekcja butków również skompletowana
Ja od dziecka nie lubiłam wątróbki, ale wszystko mi się zmieniło po pierwszej ciąży. Teraz mam co jakiś czas wielką ochotę na nia, tylko nie umiem jej zrobić aby była dobra, ale w tym mnie ratuje mama[emoji16]
Moja matka przelewa wrzątkiem i smaży medium rar. Z duszoną cebulką. Pachnie tak że matko ale niestety no nie leży mi ten smak.Ja od dziecka nie lubiłam wątróbki, ale wszystko mi się zmieniło po pierwszej ciąży. Teraz mam co jakiś czas wielką ochotę na nia, tylko nie umiem jej zrobić aby była dobra, ale w tym mnie ratuje mama[emoji16]
Ja generalnie jestem zwolenniczką chodzenia boso. Nie uznaję kapci szczególnie kiedy stopa się kształtuje.O matko śliczne
Mój dzieciak bosy . Czytałam, że do roku buty niepotrzebne to nie kupuje...
Przede wszystkim nie solić do końca bo się zamyka bezsensu..Najważniejsze by przyprawiać dopiero jak już będzie prawie usmażona to wtedy jest najlepsza
Ale Dżaga!!!Dzisiaj robiłam przymiarki, żeby jutro zaskoczenia nie było idealne są te sukienki w kształcie litery A, w ogole nie widac brzuszka i nie podkreślają niepotrzebnych kształtów sorki za bałagan
Zobacz załącznik 872140
A jak tarczyca? Może powiedz na najbliższej wizycie o tych dolegliwościach. Chociaż ja teraz mam wszystko ok, a też mam takie napady "śpiączki".Dziewczyny poważne pytanie!!! Czy można mieć cukrzycę mając bardzo niski cukier? Czy wtedy można zasnąć i się nie obudzić? Ja normalnie się zastanawiam bo mam ostatnio codziennie odloty tak mi się chce spać a jak dzwoni budzik to nie mogę się dobudzic dosypiam jeszcze z tel w ręku i normalnie nie mogę oczu otworzyć.. Mąż dziś przywiezie mi od mamy glukometr ale jeszcze nie umiem go rozszyfrować mam nowe paski i nowe igły ale jak on działa nie wiem muszę to sprawdzić może się wypowiecie na ten temat??? Ostatnio po tej glukozie po dwóch godz od wybicia miałam wynik 74 czyli jeszcze mniej niż na czczo
Ja mam straaaaaszną ochotę na placuszki z kabaczka!!!! Takie jak ziemniaczane tylko na słodko i zamiast ziemniaków kabaczek. No kocham!Ale mi smaka robicie na te potrawy, razem by powstała całkiem niezła knajpa z tych dań ja gotowalam leczo, bo mamy cukinie w ogródku, a mój mąż tak lubi.
Dareczka1994 bardzo ładnie wyglądasz
Wiciowamama śliczne butki niezła kolekcja jak na kobietke przystało.
GoJ ja sama uwielbiam chodzić bez kapci
Wiecie że w sumie to już jesteśmy w końcówce 7 miesiąca? :O
Będę rodzić w tym samym, co pracuję. Dodatkowo mieszkam naprzeciwko ale stracha mam i tak.A wiesz ze ja bym nie wpadła na tarczyce? Ja mam i niedoczynność i cukrzycę ciążowa. Dziś wstałam o 9 20 a o 12 miałam znowu drzemke. Nie wiem why??? Myślałam że z duchoty... Jaki organizm ludzki jest jednak dziwny.
Seremida a będziesz rodzic w tym szpitalu w którym pracujesz? zazdroszczę Ci wiedzy z pracy bo jakoś tak wydaje mi się że wszytko masz poukładane w głowie i wiesz co do czego