kasiaczek89pl
Fanka BB :)
O kurka! To ze 4kg będzie miał w dniu narodzin!!
Weź nie strasz ... w sumie mój bober to już w stanie agonalnym i tak [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurka! To ze 4kg będzie miał w dniu narodzin!!
Do mnie sąsiad dzięki Bogu nie pukał więc tragedii nie ma.
Ogarnęłam 3 prania z dodatkowym wirowaniem. Swoją drogą dobrze że mi zalało bo miałam myć podłogi ale się nie mogłam zmusić
Nastawiłam smak na zupę (pomidorowa again!) zdrzemnęłam 2h teraz piję kawę czekam aż makaron się zrobi... i jakoś to leci.
Ja nie mam żadnej pary bucików ale wydają mi się zbędne na początekKolekcja butków również skompletowana
U mnie dzisiaj kapuśniak z młodej kapusty <3 a jutro idziemy na wesele, wiec sobota i niedziela poprawiny będą same pyszności, a odpukać mogę jeść wszystko i nie wiem, co to zgaga od rana jutro makijaż, fryzjer , prasowanie garnituru i dodatkowo musimy odebrać meble do kuchni, bo nie chcą już w sklepie trzymać, a dopiero tydzień minął :/ewentualnie 3:33, połowa 666
no tak w dzien sie z tego smieje, w zadne duchy nie wierze, ale w nocy jak sie kolejny raz odpala sam to troche nieswojo
U mnie byla ogorkowa, mlode ziemniaczki, rybka i pomidorki ze smietana.
Teraz robie super hiper fit szarlotke, zobaczymy jak potem cukier, po serniku ostatnio byl elegancki i zjadlam prawie caly
O to się wybawisz jutro pokaż nam się jak będziesz w pełnej gotowościJa nie mam żadnej pary bucików ale wydają mi się zbędne na początek
U mnie dzisiaj kapuśniak z młodej kapusty <3 a jutro idziemy na wesele, wiec sobota i niedziela poprawiny będą same pyszności, a odpukać mogę jeść wszystko i nie wiem, co to zgaga od rana jutro makijaż, fryzjer , prasowanie garnituru i dodatkowo musimy odebrać meble do kuchni, bo nie chcą już w sklepie trzymać, a dopiero tydzień minął :/
Tak mi się zakonotowało kiedyś w głowie... ale powiem Ci szczerze że nie wiem kiedy i skądSkąd Ty wzięłaś ta godzinę ? Bo wszędzie jest zapisane ze ich czasu dziewiątej czyli naszego czasu 15
Ja od dziecka nie umiem polubić wątróbki... a po warzywach mam zgagę... w ogóle chciałabym już zapomnieć o tym co to zgaga... tak jak po urodzeniu Bartka zapomniałam co to bezdech sennyJa stałam dwie godz przy garach. Mnie naszło na cukinie , szparage, kalafiora, wątróbkę
Ja od dziecka nie lubiłam wątróbki, ale wszystko mi się zmieniło po pierwszej ciąży. Teraz mam co jakiś czas wielką ochotę na nia, tylko nie umiem jej zrobić aby była dobra, ale w tym mnie ratuje mama[emoji16]Ja od dziecka nie umiem polubić wątróbki... a po warzywach mam zgagę... w ogóle chciałabym już zapomnieć o tym co to zgaga... tak jak po urodzeniu Bartka zapomniałam co to bezdech senny