Chodzi o to że o 15:34 umarł Jezus na krzyżu i cośtam jakoś że w nocy o tej 3:34 to Szatan grasuje. Pewnie Średniowieczne bajdy ale fakt taki że ta 3:00 w nocy jakaś taka straszna...ja zawsze słyszałam, że właśnie o 3:00 ewentualnie 3:33, połowa 666
reklama
Pomidorowa i ew. domowa pizza z ananasem i salami bo mam w zamrażalniku a zupa to nie obiad.. mam jeszcze gulasz wieprzowy matki ale ona tak tłusto gotuje że to odchoruje...Jaka tutaj cisza
Co tam serwujecie na obiadek dziś ? Ja frytki z rybą,a jutro młoda kapustka [emoji39][emoji39][emoji39]
Na samą myśl mam niebo w gębie [emoji4]
Maliny rano kupiłam wielkie i pyszne i olać że mam po nich zgagę ale kaszy robić nie będę leniuszka mam...Mizeria mlode ziemniaki i nuggetsy :-) :-) na deser kasza manna z malinami
Ja to odciski robię w masie solnej i mamy też z farby na płótnie odciśniete.Moja paczucha już jest
Wszystko co niezbędne plus miękki przewijak i gąbka do wanienki której nie ma na zdjęciu.
I wzięłam też ''odcisk bobasa''. Jak Ulka się urodzi to odciśniemy stópkę albo rączkę na pamiątke
D
Deleted member 181710
Gość
D
Deleted member 181710
Gość
U mnie dziś surówka colesław i do tego pierś z indyka z tuńczykiem, pomidorkami koktajlowymi, pietruszką i serem feta zapieczona w chlebku z ciasta francuskiegoCo tam serwujecie na obiadek dziś ? Ja frytki z rybą,a jutro młoda kapustka [emoji4]
Adell1994
Fanka BB :)
Brzmi smakowicie ja przez ten upał to nawet apetytu dzisiaj nie mam . Jak zwykle podjadam w ciągu dnia tak dzisiaj tylko śniadanie, zupa na obiad i nic więcejU mnie dziś surówka colesław i do tego pierś z indyka z tuńczykiem, pomidorkami koktajlowymi, pietruszką i serem feta zapieczona w chlebku z ciasta francuskiego
D
Deleted member 180961
Gość
ewentualnie 3:33, połowa 666
U mnie byla ogorkowa, mlode ziemniaczki, rybka i pomidorki ze smietana.
Teraz robie super hiper fit szarlotke, zobaczymy jak potem cukier, po serniku ostatnio byl elegancki i zjadlam prawie caly
no tak w dzien sie z tego smieje, w zadne duchy nie wierze, ale w nocy jak sie kolejny raz odpala sam to troche nieswojoChodzi o to że o 15:34 umarł Jezus na krzyżu i cośtam jakoś że w nocy o tej 3:34 to Szatan grasuje. Pewnie Średniowieczne bajdy ale fakt taki że ta 3:00 w nocy jakaś taka straszna...
U mnie byla ogorkowa, mlode ziemniaczki, rybka i pomidorki ze smietana.
Teraz robie super hiper fit szarlotke, zobaczymy jak potem cukier, po serniku ostatnio byl elegancki i zjadlam prawie caly
Ja kupiłam dziś fajne skarpetyKolekcja butków również skompletowana
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
3:34 to godzina szatana... także bój się tego TV a nóż widelec ci z niego co wyskoczy
Skąd Ty wzięłaś ta godzinę ? Bo wszędzie jest zapisane ze ich czasu dziewiątej czyli naszego czasu 15