reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jaka tutaj cisza :)
Co tam serwujecie na obiadek dziś ? Ja frytki z rybą,a jutro młoda kapustka [emoji39][emoji39][emoji39]
Na samą myśl mam niebo w gębie [emoji4]
Pomidorowa i ew. domowa pizza z ananasem i salami bo mam w zamrażalniku a zupa to nie obiad.. mam jeszcze gulasz wieprzowy matki ale ona tak tłusto gotuje że to odchoruje...

Moja paczucha już jest :cool2::cool2:
Wszystko co niezbędne plus miękki przewijak i gąbka do wanienki której nie ma na zdjęciu.
I wzięłam też ''odcisk bobasa''. Jak Ulka się urodzi to odciśniemy stópkę albo rączkę na pamiątke
Ja to odciski robię w masie solnej i mamy też z farby na płótnie odciśniete.

Kolekcja butków również skompletowana :blink:

Załączniki

• 36367181_2676962425663087_3814594243532423168_n.jpg
    36367181_2676962425663087_3814594243532423168_n.jpg
    543,8 KB · Wyświetleń: 120
U mnie dziś surówka colesław i do tego pierś z indyka z tuńczykiem, pomidorkami koktajlowymi, pietruszką i serem feta zapieczona w chlebku z ciasta francuskiego
Brzmi smakowicie ;) ja przez ten upał to nawet apetytu dzisiaj nie mam . Jak zwykle podjadam w ciągu dnia tak dzisiaj tylko śniadanie, zupa na obiad i nic więcej

ewentualnie 3:33, połowa 666 :p
Chodzi o to że o 15:34 umarł Jezus na krzyżu i cośtam jakoś że w nocy o tej 3:34 to Szatan grasuje. Pewnie Średniowieczne bajdy ale fakt taki że ta 3:00 w nocy jakaś taka straszna...
no tak w dzien sie z tego smieje, w zadne duchy nie wierze, ale w nocy jak sie kolejny raz odpala sam to troche nieswojo :D

U mnie byla ogorkowa, mlode ziemniaczki, rybka i pomidorki ze smietana.
Teraz robie super hiper fit szarlotke, zobaczymy jak potem cukier, po serniku ostatnio byl elegancki i zjadlam prawie caly :D

reklama
Do góry