reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
ja kupiłam katarek do odkurzacza. Jak nie mam z kim zostawić syna, to idzie ze mną do lekarza. W pon na usg też go pewnie wezmę... wczoraj zaczęłam układać rozmiarami ubranka i jak się okazuje muszę trochę dokupić. z 56 mam dosłownie po 1 pajacyk welurowy, pajacyk cienki, body na krótki i długi rękaw, spodenki, z 62 to samo tylko po 2 szt, a welurowego pajaca w ogóle nie mam i trochę więcej z 68... 56 chyba na razie nie kupuję, najwyżej podwinę rękawki z 62, ale z 62 muszę dokupić jeszcze po parę sztuk

To my 30 tydzien :-) :-) :-)

Ale.mam dziss dobrze starszak zrobil mi nalesniki i jedziee odkurzaczem :-) :-)

Załączniki

• IMG_20180629_093153.jpg
    IMG_20180629_093153.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 123
U nas 31 tydzień ciąży [emoji7]
Już bliżej niż dalej. Mała kopię cały czas. Nie liczę ruchów , bo w takim wypadku to bez sensu.
Wstałam o 5, ale po 7 zdrzemnelam się godzinkę. Pojechałam z mamą na zakupy . Biorę się za ogarnięcie domu. Chce mieć jutro wolne. Zrobić bigosik i spędzić imieniny mojego męża i nasza rocznicę w spokoju. Jak będzie ładnie to może gdzieś pojedziemy w niedzielę [emoji4]

reklama
Do góry