reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Widzę ,że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu. [emoji16]
Ja chyba mogę mieć trochę młodszą ciążę bo mam dłuższe cykle(31 -32), po 5 pelnych skończonych tygodniach widać bylo pęcherzyk, wiec mam przyjść za tydzien na wizytę (po 7tc) bo pewnie ciaza jest młodsza niz z OM..

A czy to normalne ze nie mam prawie w ogóle nudności? Kilka razy mnie troche zemdlilo ale to wszystko..

oar8vfxmot2h0mys.png

reklama
@karmelovelatte wszystko jest Okey pęcherzyk może być widać na usg od bety 1000 wiec spokojnie Poprostu wczesna ciaza
A ja już wstaje do pracy ale mi się nie chce tak bym się polenila dziś :) Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja chyba mogę mieć trochę młodszą ciążę bo mam dłuższe cykle(31 -32), po 5 pelnych skończonych tygodniach widać bylo pęcherzyk, wiec mam przyjść za tydzien na wizytę (po 7tc) bo pewnie ciaza jest młodsza niz z OM..

A czy to normalne ze nie mam prawie w ogóle nudności? Kilka razy mnie troche zemdlilo ale to wszystko..

oar8vfxmot2h0mys.png

Co do nudności to ja tez prawie nie mam ale każda ciaza jest inna zobaczymy jak będzie dalej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z Wami [emoji2]
Wczoraj padłam jak wróciłam od lekarza, spałam jak suseł.
Gratuluję udanych wizyt i wyników.
Co do nudności to u mnie też ich brak. Nic mi nie dolega. Oprócz zawrotów głowy.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znać co i jak[emoji3]
Doktorek polecił witaminki pregna plus i oczywiście kwas foliowy.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie chyba za wcześnie się pochwalilam bo właśnie miałam bliskie spotkanie z kibelkiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a czy któraś z Was bierze ovarin?tam też jest kwas foliowy wlasnie

c55f0dw4ay49a7ki.png

Tez tego nie brałam ale z tego co kojarzę to jest na wyrównanie gospodarki mojej koleżance gin przepisał jak nie miała owulacji wiec zapytaj giną czy masz to dalej brać jak jesteś w ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no właśnie chce wizytę mam dopiero 25 więc może któraś tu wie?;)albo mam prośbę do tych co mają wizytę zapytajcie czy jeśli przyjmowałam ovarin to dobrym pomysłem jest dalej go przyjmować:)dziękuję z gory

c55f0dw4ay49a7ki.png

Do góry