reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A moj maluszek ma tylko 1200 g, a termin na 8.09. Chociaz zaplanowalam mu wage 3200 wiec moze przez te 2 m-c akurat osiagnie te mase.
Moja waży 1350 i termin też na 8.09 więc troszkę grubsza. Ale usg nigdy nie podaje rozmiarów z dokładnościa.
U mnie wszystko pięknie tylko te kości i udowe są o 3 dni mniejsze . A to moje piękności [emoji307] [emoji307] [emoji307]
IMG_20180626_1_13.jpg

Załączniki

• IMG_20180626_1_13.jpg
    IMG_20180626_1_13.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 396
reklama
Dzwoniłam do OPSu i trafiłam do kolesia który zajmuje się tym blokiem w którym dostałam mieszkanie i kazał koniecznie pisać odmowę. Nie ze względu na lokatora bo to oleją. Tylko ponoć to robactwo wyłazi tam normalnie koloniami a lokatorzy płacą od lokalu po 300zł msc za dezynsekcje która nic nie daje.

No to lepiej posłuchać go, szkoda zdrowia.

No to lepiej posłuchać go, szkoda zdrowia.
Napisałam to odwołanie. Szanse są nikłe jak mniemam ale kurde jest gorzej niż myślałam.. Ja nie zaryzykuję zdrowia dzieci dość już mam problemów. Całe moje dorosłe życie coś... chwili spokoju nie mam... wrrr.

Co do śniadania cóż zbyt dobrze się poczułam chyba ;) to mam teraz dolegliwości w pakiecie.

Hej.

Miałam wczoraj wizyte :)
Jest wszystko ok, malutka po pomiarach jest starsza ok 1.5 tygodnia :) termin też robi sie na sierpień jak dla mnie bomba:p
No i waży 1800 gramów więc jest mały klocek :p

6 lipca czeka mnie trzecia genetyka a potem 18 lipca następna wizyta :)

A w którym jesteś teraz tygodniu?

reklama
A jaka dziewczyny macie zalecona metodę liczenia ruchow? Mi lekarz nie kazał niby liczyć ale wolę mieć pod kontrolą. Zwłaszcza przy tej głupiej nieszczęsnej cukrzycy.
A zdarzają wam się często przekroczenia norm? Ja przez trzy tygodnie tylko 2 razy nieznacznie miałam więcej na czczo. Dziś kontrola diabetologa. Ciekawe co mądrego powie

Ja na czczo to mam od 55-65 także super nisko. Tylko parówki mi cukier podnosiły a tak 1 h po posiłku to mam z reguły miedzy 90 a 110. A jem dwa Dania naraz na obiad i z białym makaronem zupę i smażone i niski wynik. Chyba oszukana mam te cukrzyce :)

Do góry